Home»Muzika»“Pod maskama”… Čovek bez sluha (i bez struje) 25. novembra u Kombank dvorani

“Pod maskama”… Čovek bez sluha (i bez struje) 25. novembra u Kombank dvorani

4
Shares
Pinterest Google+
ČBS/ Photo: Promo
ČBS/ Photo: Promo

Pank rok bend Čovek bez sluha prvi put u preko u svojoj dugoj karijeri održaće koncert u Kombank dvorani gde će se beogradskoj publici 25. novembra predstaviti u posebnom, unplugged izdanju.

“Čovek bez struje” nastupa u nekadašnjem Domu sindikata u okviru koncertnog serijala “Pod maskama” promoterske kuće Long Play.

Miki Radojević/ Photo: AleX
Miki Radojević/ Photo: AleX

– I pre nego što je nastala ova situacija u kojoj pošten muzičar mora da se dovija da bi se družio sa svojom publikom, imali smo dogovor i jaku želju da uradimo seriju ČBS unplugged koncerata. Da su naše pesme u akustičnom ruhu interesantne velikom broju ljudi smo shvatili na promocijama moje zbirke pesama, koje je pratio akustični duetski nastup. Jako sam uzbuđen zbog samog izbora prostora, jer Kombank dvorana je hram sofisticiranih događaja, a i “kad je bal – nek je pod maskama” – kaže frontmen Miki Radojević.

Nedavnim spotom “Zip Line”, pesmom koja se lekovito bavi uvek prisutnim problemom depresije, kragujevačka četvorka je nastavila da privlači pažnju u regionu nizom upečatljivih, čak izazovnih, singlova među kojima su “Superheroj” i “Gotovo je”, sa albuma “Događaj dana” (2011), kao i “Ti samo misliš da me znaš”, “I posle svega” i “Sad je kraj” sa aktuelnog “Stanimo u gard” (2018).

– Mi smo bend čija je muzika utemeljena prvenstveno na dobroj melodiji i mislim da će publika biti oduševljena emocijom, kvalitetom i atmosferom koju se spremamo da joj pružimo. Ko je bio inficiran starim dobrim MTV unplugged serijalom u kome smo gledali imena poput Pearl Jama i Nirvane, sada će biti oduvan besprekornim pankrok harmonijama – najavljuje Miki.

Ulaznice za koncert benda ČBS možete da nabavite na prodajnim mestima Ticket Visiona i na blagajni Kombank dvorane po cenama: 800, 1.000 i 1.200 dinara.

Koncerti serijala “Pod maskama” održavaju se u skladu sa trenutnim zdravstvenim propisima i preporukama, uz ograničen broj posetilaca, distancu, obavezno nošenje maski i dr.

Previous post

Sajam knjiga “Čumić Book mini Fair” od danas u Beogradu

Next post

Ovo su najuticajnije TV serije svih vremena: "Igra prestola" nije ni prva ni druga...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *