Home»Muzika»Otkrivena velika Prinsova tajna… U njegovom stanu policija je pronašla jedno pismo koje je pažljivo čuvao

Otkrivena velika Prinsova tajna… U njegovom stanu policija je pronašla jedno pismo koje je pažljivo čuvao

4
Shares
Pinterest Google+

Slavni muzičar je za života dobio mnogo pisama, ali nakon njegove smrti, policija je u stanu našla samo jedno i to od Endi Alo, za koju se pričalo da je sa Prinsom u vezi.


View this post on Instagram

💜 #momentintime

A post shared by Andy Allo (@andyallo) on

Alo je muzičku karijeru započela 2011. godine, kao pevačica i gitarista u bendu New power generation slavnog muzičara. Nastavila je potom svoju solo karijeru, ali joj je Prins i dalje u svemu pomagao. Policija je pronašla pismo, ali iako nije bilo potpisano, otkriveno je da je od nje. Pismo počinje zahvaljivanjem muzičaru, a napisano je na flajerima iz hotela u Montrealu, gde je Prins 2011. izveo dve predstave.

– Kada sam prvi put upoznala Prinsa, on i ja smo uzeli gitare i zapevali jako zajedno, a ta sećanja mi znače više od svega. Nekada ne mogu da nađem reči, ali ću početi sa “Hvala ti” za učenje i vođenje računa o meni. Način na koji si ušetao u moje srce. Hvala za obezbeđenu odeću i cipele, hehe. Najbolji prijatelj koga sam ikad imala.

 


View this post on Instagram

I could steal your man and your girlfriend too. 😈 But don’t worry I won’t. 😉

A post shared by Andy Allo (@andyallo) on

– Konačno, hvala za pružanje šanse sinoć. To je značilo da konačno imam veru u sebe, da radim ono što volim. Srećna sam, ekstremno luda osoba koja ne može da prestane da se smeje. Zaljubljena sam u tebe, to bih ti verovatno rekla ili si već znao. Pesma “nothing more” je inspirisana tobom, za tebe, a ono što sam rekla sinoć, bila je istina, “posvećeno ljubavi mog života”. To je muzika, i ti dušo. To je sve što je bilo tamo.

Pismo Prinsu/Photo; printscreen
Pismo Prinsu/Photo; printscreen

– Nikada neću zaboraviti poslednje dve noći i koliko sam napravila tvojih slika u čarapama i japankama. Ti si i dalje najatraktivniji čovek u mojim očima i na pamet su mi padale “prljave misli”, ali sam sigurna da bi se obeznanio. Poštovanje. Zahvalnost. Muza. Inspiracija. jJubav. Sve to sam osećala kada dođem kod tebe. Volim te – piše u pismu koje je pronađeno u Prinsovom stanu nakon smrti.

Previous post

"Post Human: Survival Horror"... Sedmi album benda Bring Me The Horizon stiže krajem oktobra

Next post

Beti... i Bup: Pevačica koja je bila inspiracija za prvu crtanu seks bombu kasnije se gorko pokajala. A to je samo početak priče...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *