Home»Mobil Music Fest»Ovako je bilo na snimanju promo spota za Mobil Music Fest… Hteli smo da snimimo još poneki kadar, ali onda je Luka iz Louda prekinuo sve…

Ovako je bilo na snimanju promo spota za Mobil Music Fest… Hteli smo da snimimo još poneki kadar, ali onda je Luka iz Louda prekinuo sve…

5
Shares
Pinterest Google+
Mobil Music Fest, snimanje spota
Mobil Music Fest, snimanje spota

Konkurs za učešće na Mobil Music Festu #2 otvoren je još 15-ak dana, a naši kratki promo spotovi zamišljeni su tako da bendovima, potencijalnim učesnicima, daju ideju kako bi mogli da snime spot u jednom kadru i prijave se za festival.

SVE O FESTIVALU MOBIL MUSIC FEST PROČITAJTE OVDE

 Zato smo zamolili neke od naših članova žirija da nam pomognu u tome. U promo spotu koji možete da pogledate OVDE, učestvovali su Marija M. Karan, Ljiljana Zdravković i Luka Radovanović, pevač grupe Loud, pobednika prošlogodišnjeg festivala.

Naravno, svi u nekoj žurbi, frci i strci, ali sa dobrom energijom i namerom da budućim učesnicima olakšaju posao. I od dva, tri spotića koje smo planirali da snimimo tog jutra, uspeli smo da uradimo jedan (ali vredan). A za to je “kriv” upravo Luka. Doduše, sa više nego dobrim opravdanjem. Pogledajte:

 

Previous post

Džin Simons: Edi Van Hejlen je bio mnogo bolji čovek nego što ću ja ikada biti

Next post

Beopolisov "Mali sajam knjiga" u Domu omladine Beograda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *