Home»Muzika»Veliki povratak Zorice Kondže… Udružila snage s bendom Buđenje, rezultat je – “Svađa”

Veliki povratak Zorice Kondže… Udružila snage s bendom Buđenje, rezultat je – “Svađa”

4
Shares
Pinterest Google+
Zorica Kondža/Photo: printscreen YouTiube
Zorica Kondža/Photo: printscreen YouTiube

Kakav povratak dive Zorice Kondže. Buđenje, grupa koja je odavno osigurala status na muzičkoj sceni regiona, udružila je snage s jednom od najboljih pevačica, neponovljivom Zoricom Kondžom. Rezultat je nova verzija pjesme “Svađa”, objavljene na poslednjem studijskom albumu Buđenja “Samo ti, samo ja” (2018.).

– Još od vremena pesama “Ima jedan svijet” ili “Singing that rock’n’roll” Zorica Kondža mi je merilo za vrhunske ženske vokale. Izuzetno sam srećan i zahvalan što je došlo do saradnje u kojoj mi je pre svega bitna verodostojnost. Svađa je tema koju često guramo pod tepih i ne hvalimo se njome na društvenim mrežama, ali je svakako sastavni deo života. Ukoliko smo pesmom bar nekoga probudili i osvestili o ovoj temi, srećni smo zbog toga – izjavio je Darko Bakić, autor i frontmen Buđenja.

MAJMOĆNIJI GLAS BIVŠE JUGE… ZORICA KONDŽA: Vratila sam se svojim korenima – rokenrolu

Zorica Kondža prepoznala je potencijal pesme, pronašla se u njoj i posle dugo vremena, na radost svih fanova, osvaja nas opet svojim prepoznatljivim glasom.

Muziku i tekst potpisuje Darko Bakić, glazbeni producent je gitarist Buđenja, Vedran Baotić, dok je za miks i mastering zaslužan Tomislav Mrduljaš i Igor Ivanović. Režiju spota snimljenog u predivnom cetinskom kraju, točnije u Trilju, kao i u Kaštelima potpisuje Ante Gusić. I za kraj, da parafraziramo stihove iz pesme: “Svađa ova donela je puno toga – sjajan duet”.

Previous post

"As Long As You Are"... Baltimorski Future Islands objavili šesti studijski album

Next post

Večeras u SKC-u... Beogradska premijera filma "Deathcember" otvara 14. Festival srpskog filma fantastike

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *