Navijači Liverpula u ekstazi… Andrea Bočeli novi album najavio obradom legendarne “You’ll Never Walk Alone”

0
38
Andrea Boceli/Photo: facebook@andreabocelli
Andrea Boceli/Photo: facebook@andreabocelli

Andrea Bočeli priprema novi album koji će nositi ime “Believe”, a uz najavu albuma je predstavio i prvi singl. Reč je o dobro poznatoj pjesmi “You’ll Never Walk Alone” koju je tenor predstavio u sopstvenom aranžmanu.

Pesma “You’ll Never Walk Alone” prvi put je predstavljena 1945. godine, a zbog svoje prepoznatljive teme koja govori o nadi u bolje sutra je dobro poznata već decenijama, a postala je i prava himna fudbalskog kluba Liverpul uz koju njegovi navijači slave i pobede i poraze. Upravo s tom pesmom tenor je otvorio svoj novi studijski album “Believe”. Album će biti predstavljen 13. novembra, a za prvi singl snimljen je i pripadajući video spot.

Bočeli svetu dao nadu.. Koncert “Music For Hope” sada dostupan i na svim platformama

Peca Popović: Bočelijev koncert je dokaz da su čuda moguća…

Novi album sadržavaće gostovanja Grammyjem nagrađivanih Alison Kraus i Sesil Bartoli kao i pesmu koju je napravio pokojni Enio Morikone, a koja još nije poznata javnosti.

– Koncept ovog albuma je baziran na tri reči: vera, nada i dobročinstvo. To su ujedno i temeljne vrijednosti koje daju značenje životima svakog od nas – rekao je Bočeli.

Andrea Bočeli ove je godine ujedinio milione ljudi širom sveta u svojim domovima uskršnjim nastupom u katedrali Duomo u Milanu. Snimаk tog koncerta biо je pogledan više od 28 miliоna puta u prvih 24 sata па se radi o jednom od najvećih livestream koncerata svih vremena.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime