Konkurs “EKV: Tvoja pesma“ produžen do 15. novembra

0
83
Autor fotografije: Vuk Vidor
Autor fotografije: Vuk Vidor

Zbog velikog interesovanja autora i velikog broja pristiglih muzičkih numera, kompanije Mascom i Tin Drum Music svim zainteresovanim muzičarima pokloniće još mesec dana vremena da pošalju svoju autorsku numeru, i time pružiti priliku da baš njihova pesma bude pobednik konkursa “EKV: Tvoja pesma“.

Tako se rok za slanje radova zvanično pomera sa 15. oktobra na 15. novembar, što će svim zainteresovanim autorima omogućiti da usavrše svoje muzičke numere i dobiju šansu da baš oni budu dobitnici vredne nagrade.

EKV: Tvoja pesma/ Photo: Promo
EKV: Tvoja pesma/ Photo: Promo

Konkurs je pokrenut u želji da svim talentovanim muzičarima, kompozitorima i tekstopiscima pruži mogućnost da iskažu svoje muzičko umeće i javnosti predstave svoju autorsku numeru, prožetu uticajem jednog od najznačajnijih domaćih bendova – Ekaterina Velika (EKV).

Svi zainteresovani muzičari mogu se prijaviti jednostavnim popunjavanjem formulara, a pobedniku konkursa kompanija Mascom i Tin Drum Music  obezbediće snimanje kompletnog albuma u profesionalnom studiju, u kojem će pored glavnog pobednika, još četiri kandidata moći da snime izabranu pesmu.

Odluka za produžavanjem konkursa ogleda se u želji da što više mladih talenata dobije priliku da svoje muzičko umeće prikažu javnosti. Kompanije Mascom i Tin Drum Music i u budućnosti će nastaviti sa podržavanjem mladih umetnika, a “EKV: Tvoja pesma“ zamišljen je kao konkurs koji će nadalje, tradicionalno, biti otvaran svake godine 1. oktobra.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime