Home»Muzika»Tate Romanova predstavlja svoj debi album “Iz razloga”

Tate Romanova predstavlja svoj debi album “Iz razloga”

5
Shares
Pinterest Google+
Tate Romanova/ Photo: Promo
Tate Romanova/ Photo: Promo

Splitski drive-pop bend Tate Romanova objavio je debitantski album pod nazivom “Iz razloga” (SpotifyDeezerYouTube) za izdavačku kuću Croatia Records.

Bend je novog izdanja fanovima predstavio i spot za pesmu “Nakon” kojom su najavili izlazak prvenca. Muziku na albumu potpisuju autori Šime Barbarić i Ante Jerončić, a Barbarić je i autor svih tekstova. Album su snimali: Sara Andrić (vokal), Ante Jerončić (gitara), Lana Beović (bas gitara), Ivana Županović (bubnjevi) i Zdeslav Klarić (klavijature), a producenti materijala su Ivan Božanić i Šime Barbarić.

Iz razloga (album cover)/ Photo: Promo
Iz razloga (album cover)/ Photo: Promo

Pesma “Nakon” je ukupno sedmi singl koji je bend predstavio i pratećim videom od juna prošle godine. Spot za novu pesmu režirao je Milan Latković iz agencije KREAG s kojim bend Tate Romanova već duže surađuje.

Snimljen je u splitskoj osnovnoj školi “Bol”, a osim benda u njemu se pojavljuje i mlada ekipa prijatelja koji ih prate još od prvih nastupa. Bend od vikenda nastavlja s koncertima.

Previous post

Saopštenje Mascoma i Tin Drum Musica: Konkurs "EKV: Tvoja pesma" raspisan je kao znak podrške muzičarima, sledi tužba Zadužbini Milana Mladenovića

Next post

Holivudski glumci dobijaju aplikaciju pomoću koje će moći prijavljuju se*sualne nasilnike

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *