Home»Muzika»Koncertni serijal “Pod maskama”… The Best of Artan Lili 6. novembra u Kombank dvorani

Koncertni serijal “Pod maskama”… The Best of Artan Lili 6. novembra u Kombank dvorani

4
Shares
Pinterest Google+
Artan Lili/ Photo: Ivana Čutura (promo, Long Play)
Artan Lili/ Photo: Ivana Čutura (promo, Long Play)

U okviru koncertnog serijala “Pod maskama” ( u organizaciji promoterske kuće Long Play), nojz-pop bend Artan Lili prvi put u karijeri nastupiće u beogradskoj Kombank dvorani.

Na koncertu koji će da bude održan u petak, 6. novembra bend će promovisati reizdanja na CD-u prvenca “Artanl Lili” i drugog albuma “New Deal”.

– Izuzetno je zadovoljstvo nastupiti po prvi put u jednom od najboljih i zasigurno legendarnih koncertnih prostora kakav je Kombank dvorana. Publika Artan Lilija svakako zaslužuje jednu ovakvu, adekvatnu beogradsku koncertnu promociju reizdanja prva dva albuma, i može da očekuje celovečernji the best of Artana, hitove koje svi dobro znaju, ali i one nove pesme sa trećeg albuma koje publika na koncertima tek upoznaje – poručuju članovi benda Artan Lili.

Artan Lili/ Photo: Ivana Čutura (promo, Long Play)
Artan Lili/ Photo: Ivana Čutura (promo, Long Play)

Beogradski bend Artan Lili prvi je ustalio običaj objavljivanja niza singlova, kao što su regionalni hitovi “Ako stanemo tu”, “Nije svejedno”, “Srce”, “Ono što te neće” ili “Ispod kože” ili “D.E.P.R.A” (prva nagrada Milan Mladenović 2019.), koje će potom objediniti u formi albuma “Artan Lili” (2015) i “New Deal” (2018), oba reizdana za Croatia Records i PGP-RTS, a nedavno je stigao i aktuelni “III” (2020).

Ovakav pristup niko nije uradio pre njih, a oni svoju inovaciju opisiju kao “osavremenje zastarelog vida izdavanja albuma”.

Četvorku koju čine Bojan Slačala (bas i vokal), Romana Slačala (vokal i daire), Marko Ajković (bubanj) i Ivan Skopulovič (gitara) u Kombank dvorani očekuje koncert u neobičnim uslovima koje diktira trenutna epidemiološka situacija.

– Veoma je važno shvatiti da se kulturni događaji moraju održavati u ovako teškom vremenu, onako kako se to može raditi. Kao grupa koja je u nemogućim uslovima u prethodnih par meseci održala veliki broj koncerata, imali smo priliku da se uverimo koliko publici znače naši nastupi. Svesni smo odgovornosti prema toj publici i kulturnoj sceni uopšte, i mogu samo da kažem da će to biti jedna prava koncertna poslastica za one najbrže, jer je broj ulaznica ograničen – kaže Slačala.

Ulaznice za koncert benda Artan Lili možete da nabavite na prodajnim mestima Ticket Visiona i na blagajni Kombank dvorane po cenama: 1.200, 1.500 i 1.800 dinara.

Previous post

"A Dream Come True"... Projekat Architectonica objavio peti studijski album

Next post

Saopštenje Mascoma i Tin Drum Musica: Konkurs "EKV: Tvoja pesma" raspisan je kao znak podrške muzičarima, sledi tužba Zadužbini Milana Mladenovića

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *