Home»Muzika»Homeland»Glumac Srđan Timarov u novoj pesmi Acarta

Glumac Srđan Timarov u novoj pesmi Acarta

4
Shares
Pinterest Google+
Aleksandar Mitrović - Acart/ Photo: Promo (Lampshade Media)
Aleksandar Mitrović – Acart/ Photo: Promo (Lampshade Media)

Gitarista, pevač i kompozitor Aleksandar Mitrović Acart objavio je novi singl “Miholjdan” (objavljen na istoimeni praznik).

Filmičnu kompoziciju upotpunjuje glumac Srđan Timarov kao narator. O samoj pesmi i o tome kako je došlo do saradnje Aleksandar je izjavio:

– Na ovom singlu sam počeo da radim prošle godine u otprilike ovo doba, što je i jedan od povoda za naziv. Tekst sam pisao u jakom emotivnom naboju, izdrodilo se mnogo reči, i shvatam da bi pesma trajala 10 minuta ako bi sve bilo pevano. Na pamet mi pada da bi dobar deo teksta mogao da se donese naracijom/recitovanjem uz snažnu muzičku potporu i da bi kombinacija tih elemenata sjajno prenela emocije koje je ova pesma u meni, kao autoru, probudila. U potrazi za nekim ko bi mogao da prenese ovaj tekst, preko kolege upoznajem Srđana sa kojim lako dogovaram saradnju na obostrano zadovoljstvo. Srđanova boja glasa, dikcija, posvećenost i profesionalizam su doprinele da ova kompozicija zazvuči baš onako kako sam želeo i zamišljao.

Acart trenutno snima album “Homo Ludens” na kome će se naći predhodno objavljene pesme “Oj, vrbo”, “Lament”, “Kona”, “Nuklearni detlić” i “Miholjdan”. Producent je Petar Rudić iz studija Destilerija, a izdavač Kontra.

Previous post

Pevaču benda The Wonted otkriven agresivni tumor na mozgu... Još sam u šoku, ali boriću se, kaže Tom Parker

Next post

Džez za Dž... Sastav Bosque 17. oktobra na Platou Milana Mladenovića

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.