Home»Muzika»Možete da je slušate, ali nikako nemojte da je guglate… Ime ove pevačice širom otvara vrata hakerima koji kradu vaše podatke

Možete da je slušate, ali nikako nemojte da je guglate… Ime ove pevačice širom otvara vrata hakerima koji kradu vaše podatke

4
Shares
Pinterest Google+
Adel/Photo: printscreen instagram@adele
Adel/Photo: printscreen [email protected]

Kompanija McAfee objavila je svoju godišnju listu slavnih osoba, njih 10, čiju slavu koriste hakeri i cyberkriminalci, prenosi 7news. Naime, guglanje njihovih imena može vas odvesti na potpuno druge lažne stranice koje hakeri koriste kako bi vam ukrali podatke i preuzeli potpunu kontrolu nad vašim računarom.

Skarlet Johanson ratuje s hakerima… Njeno lice preplavilo sajtove za odrasle, a zaštita je – nemoguća?

Prema listi, “najopasnija” slavna osoba je britanska pevačica Adel, čije su ime hakeri koristili najčešće kako bi vas preusmerili na njihove lažne stranice i uzeli vam podatke.

Sledeća je glumica Ana Kendrik, a zatim slede reper Drejk i manekenka Kara Delevinj. Na petom mestu je Čarli D’Amelio, plesačica koja je karijeru započela na društvenim mrežama. Šesta je pevačica Ališa Kiz, a zatim slede Avril Lavinj i kantautorka Benee. Poslednje dve u Top 10 su takođe pevačice, Kamila Kabeljo i Bijonse.

HL/Izvor: index.hr

Previous post

Predstavljamo vam "Traganje", debi album kruševačkog Halera

Next post

U znak sećanja na Vladu Divljana... Koncert "Nebeska Rusija - četiri maljčika" 30. oktobra u Kolarčevoj zadužbini

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *