Home»Film»Pristalice teorija zavere zalepiće se za ekran… Stigao dokumentarac “The Phenomenon” koji otkriva veliko NLO zataškavanje

Pristalice teorija zavere zalepiće se za ekran… Stigao dokumentarac “The Phenomenon” koji otkriva veliko NLO zataškavanje

4
Shares
Pinterest Google+
The Phenomenon /printscreen
The Phenomenon /printscreen

Dokumentarni film “The Phenomenon” istražuje istoriju svih NLO prijava od 1940-ih godina, pa sve do ovogodišnje najave američkog Ministartva odbrane o ponovnom istraživanju ovog fenomena.

Ovaj dokumentarac je režirao poznati NLO entuzijasta Džejms Foks koji se u filmu potrudio da u dobro poznata svedočenja o neidentifikovanim objektima inkorporira i najnoviju odluke vlade SAD, prenosi Direktno.

Iako je prethodni projekat američkih vlasti o istraživanju ovog fenomena navodno ugašen 2012. godine zbog manjka sredstava, NewYork Times je u julu ove godine potvrdio da je projekat nastavio da postoji, samo pod drugim imenom – “Unidentified Aerial Phenomenon Task Force.”

TOTALLY UNDER CONTROL… OVAJ FILM SNIMLJEN JE U POTPUNOJ TAJNOSTI, A TEORETIČARI ZAVERE ĆE GA OBOŽAVATI – POGLEDAJTE TREJLER

“The Phenomenon” istražuje i dalje prilično nepoznat teren svedočanstava o NLO. Među onima koje je Foks intervjuisao za potrebe ovog dokumentarca su i astronaut Gordon Kuper koji je tvrdio da je video nejasan objekat dok je leteo iznad Nemačke 1951. godine; bivši predsednik Džerald Ford koji se nadao većoj transparentnosti kada je ovo istraživanje u pitanju; a tu su i deca iz Zimbabvea, Australije i drugih zemalja koja su tvrdila da su videla nepoznate objekte. Ta deca su danas odrasli ljudi koji pokušavaju da objasne šta je to čemu su prisustvovali pre mnogo godina.

Foks kaže da njegova namera nije da zbuni gledaoce, niti da ovim filmom tvrdi da postoje vanzemaljski objekti, već da želi veću transparentnost vlade SAD i dublje istraživanje ovog fenomena.

HL/Izvor: direktno.rs

Previous post

Danas bi napunio 54... Luk Peri nikad nije krio: Bio sam na 256 audicija pre nego što sam dobio prvu ulogu

Next post

Sindi Loper objavila novi lyric video za "Time After Time" u čast National Coming Out Day-a

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *