Home»Film»Na prodaju kuća iz filma “Kad jaganjci utihnu”, a nije ni mnogo skupa… ima samo jedan problem…

Na prodaju kuća iz filma “Kad jaganjci utihnu”, a nije ni mnogo skupa… ima samo jedan problem…

4
Shares
Pinterest Google+
Kad jaganjci utihnu/Photo: Promo
Kad jaganjci utihnu/Photo: Promo

Ljubitelje filma i romana o doktoru Hanibalu Lektoru je iznenadila vest da oni mogu da postanu vlasnici kuće koja je korišćena za snimanje filma “Kad jaganjci utihnu”.

Kuća se nalazi u Periopolisu u Pensilvaniji (SAD), ima četiri spavaće sobe i nalazi se na zemljištu koje zauzima 1,7 ari. U ovoj kući je u čuvenom filmu “Kad jaganjci utihnu” živeo serijski ubica Bufalo Bil, pa je baš zbog toga teško prodati.

SNIMA SE TV SERIJA O KLARIS STARLING… KONAČNO ĆEMO SAZNATI ŠTA SE DESILO POŠTO SU “JAGANJCI UTIHNULI”

U njoj su snimane skoro sve scene sa Bufalo Bilom, sem onih sa ponorom koji se nalazi u podrumu njegove kuće. Tokom snimanja kuća nije imala vlasnika, nakon toga se jedna porodica uselila i oni je sada prodaju. Postoji mogućnost da će biti pretvorena u muzej.

OTKRIVENO POSLE 28 GODINA: DŽODI FOSTER I ENTONI HOPKINS ZAJEDNIČKE SCENE U “JAGANJCIMA” SNIMALI ODVOJENO… UZ PRILIČNO DOBAR RAZLOG ZA TO

Kuća košta 298.500 američkih dolara, ali još uvek nije pronađen kupac koji je dovoljno veliki fan, ili koji sme da živi u filmskoj kući jednog od najčuvenijih fiktivnih serijskih ubica. Stručnjaci, međutim, misle da je sada idealno vreme da se proda, pošto uskoro stiže Noć veštica.

Pogledajte kako izgleda:

Previous post

Rock & Roll Hall of Fame 7. novembra otvara vrata za Depeche Mode, T-Rex, Notorious B.I.G,  Vitni Hjuston... uživo i online, naravno

Next post

Mediteran (Verzija 2020)... Pogledajte novi video singl grupe Kanda kodža i Nebojša

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *