Danas bi napunio 54… Luk Peri nikad nije krio: Bio sam na 256 audicija pre nego što sam dobio prvu ulogu

0
144
Oglasi
Luk Peri/ Photo: imdb.com
Luk Peri/ Photo: imdb.com

Luk Peri bio danas napunio 54 godine da nije napustio svet 2019. usled posledica moždanog udara. Odrastajući u maloj zajednici Fredericktaunu, Peri se preselio u Los Anđeles da bi se bavio glumom ubrzo nakon završene srednje škole.

Tamo je radio niz neobičnih poslova dok je pokušavao da napravi proboj u fimskoj industriji. Potom se 1988. godine, nakon što se pojavio u ulozi Neda Bejtsa u sapunici “Loving”, preselio u Njujork.

LUK PERI ZAUVEK OSTAJE NA SVOM OMILJENOM MESTU… FARMI U TENESIJU KOJU JE VOLEO VIŠE OD SLAVE

Međutim Peri je priznao da je bilo poteškoća da uopšte dobije bilo kakvu ulogu.

Kako je sam rekao 2013. godine tokom gostovanja u radio-emisiji “Sway in the Morning”, Peri je rekao da mu je trebalo 256 audicija pre nego što je dobio prvu ulogu.

– Samo sam razmišljao: ‘Upravo sam izašao iz sobe pune budala” – rekao je Peri kada su ga pitali kako je uspeo da zadrži samopouzdanje da nastavi dalje, iako su ga stalno odbijali.

– Mislio sam da ti ljudi nemaju pojma – dodao je.

PRIJATELJI ŠENON DOERTI ZABRINUTI, ZLO SE VRATILO… DŽEJSON PRISLI: ONA JE VELIKI BORAC, ALI…

Iste godine kada se pojavio u “Loving”, Peri je dobio ulogu u drugoj sapunici, ovog puta tumačeći Kenija u “Another World”.

Ali njegova uloga naizgled lošeg dečka Dilana Mekaja u “Beverly Hills 90210” 1990. godine etablirala je Perija u glumačkom svetu. Serija je bila i izuzetno popularna ali u to vreme i kritikovana jer su imali hrabrosti da prikažu kontroverzne teme, poput one da su tinejdžeri seksualno aktivni.

Peri je posle niza neuspeha postao Džejms Din devedesetih, da bi nastavio da bude aktivan sve do tragičnog kraja njegovog života.

HL/Izvor: b92.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime