Home»Kult»Gimme Some Truth… Objavljena nova kolekcija pesama Džona Lenona

Gimme Some Truth… Objavljena nova kolekcija pesama Džona Lenona

3
Shares
Pinterest Google+
Gimme Some Truth, cover
Gimme Some Truth, cover

Devetog dana oktobra, na dan kada bi muzičar proslavio 80. rođendan predstavljena je kolekcija njegovih pesama “Gimme Some Truth”.

Kolekcija je dobila naziv prema Lenonovom žestokom prekoru varljivih političara, licemerju i ratu koji su bili deo tematike albuma “Imagine”  iz 1971. godine. Nova kompilacija okuplja neke od najomiljenijih pesama iz njegovih solo godina. Izvršnu produkciju potpisuje Joko Ono Lenon, a producent je bio Šon Ono Lenon.

Kolekcija je dostupna u nekoliko formata.

Deluxe box set will nudi nekoliko različitih načina slušanja na novim miksevima na dva CD-a i jednom Blu-ray audio disku koji sadrži mikseve studijskog kvaliteta (24 bit/96 kHz HD stereo, immersive 5.1 Surround Sound i Dolby Atmos).

DA LI STE SE IKADA ZAPITALI… KAKAV BI BIO LENON DA JE DOČEKAO 80. ROĐENDAN?

U knjizi na 124 stranice koja je deo Deluxe izdanja, Joko piše:

“Džon je bio briljantan čovek s velikim smislom za humor i razumevanje. Verovao je u istinitost i da će snaga ljudi promeniti svijet. I hoće. Svi mi imamo odgovornost da vizualizujemo bolji svet za sebe i svoju decu. Istina je ono što mi stvaramo. Ona je u našim rukama”.

Zbirka sadrži pesme sa svakog Džonovog solo albuma, uključujući “John Lennon / Plastic Ono Band” (1970), “Imagine” (1971), “Some Time In New York City” (1972), “Mind Games” (1973), “Walls and Bridges” (1974), “Rock’n’Roll” (1975), “Double Fantasy” (1980) i posthumno izdanje “Milk and Honey” iz 1984. godine.

HL/Izvor: ravnododna.com

 

Previous post

Kad Kori Tejlor svira Mötorhead... Evo kako zvuči "Ace Of Spades"

Next post

Nastavlja se manija "ludih" Top listi... Ovo su pesme uz koje se najviše gubi nevinost (ali ne i u Srbiji)

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *