Home»Muzika»Stigao novi singl AC/DC… a tu je i spisak pesama s albuma koji izlazi – 13. novembra

Stigao novi singl AC/DC… a tu je i spisak pesama s albuma koji izlazi – 13. novembra

4
Shares
Pinterest Google+
AC/DC, Power Up/Promo
AC/DC, Power Up/Promo

AC/DC će 13. novembra objaviti novi, 17. album “Power Up”. Biće to prvi put posle 2014. da legendarni band objavljuje novu muziku. Danas su australijske legende objavile novi singl – “Shot In The Dark”.

U spotu vidimo ekipu u punoj snazi: Angus Jang (gitara), Brajan Džonson (vokal), Klif Vilijams (bas gitara), Fil Rus (bubnjevi) i Stivi Jang (ritam gitara). Band se na albumu ponovno udružio s producentom Brendanom O’Brajenom koji je već radio na albumima “Black Ice” (2008.) i “Rock Or Bust” (2014.).

INŽENJER ZVUKA AC/DC OTKRIO: NA NOVOM ALBUMU IMA I MNOGO IDEJA MALKOLMA JANGA

AC/DC su pripremili 12 novih pesama i pritom su ponosno zadržali svoj prepoznatljiv zvuk i sva moćna obeležja. “Power Up” dolazi u nekoliko verzija koje će sigurno oduševiti fanove. Među njima će biti i limited edition, “Power Up” box s jedinstvenim paketom za fanove – imaće opciju da pritiskom na dugme zasvetli neonski logo i da se pri tom iz ugrađenih zvučnika čuje deo nove pesme “Shot In The Dark”. U boxu će biti CD, bogato opremljena knjižica s ekskluzivnim fotkama i USB punjačem koja omogučava da box bude uvek napunjen. Naravno, to će izdanje biti dostupno samo u odabranim prodavnicama i u web-shopu banda. Biće tu, naravno, i 180-gramski vinil.

AC/DC su jedan od najuticajnijih bandova u istoriji s više od 200 miliona prodatih albuma širom sveta. U Rock and Roll Hall of Fame su od 2003, a iza njih su brojne nagrade i rasprodate stadionske turneje.

AC/DC, Power Up/Promo
AC/DC, Power Up/Promo

AC/DC “Power Up” – spisak pesama:

 1. Realize
 2. Rejection
 3. Shot In The Dark
 4. Through The Mists Of Time
 5. Kick You When You’re Down
 6. Witch’s Spell
 7. Demon Fire
 8. Wild Reputation
 9. No Man’s Land
 10. Systems Down
 11. Money Shot
 12. Code Red

 

Previous post

Samo za prave fanove Stivena Kinga... Na Vulkanovom sajmu knjiga limitirano izdanje knjige "Zmajeve oči"

Next post

Kad nemaš svoje ideje, dobre su i tuđe... Bili Džo Armstrong objavljuje album obrada "No Fun Mondays" (ruku na srce, dobre su)

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *