Home»Knjige»Samo za prave fanove Stivena Kinga… Na Vulkanovom sajmu knjiga limitirano izdanje knjige “Zmajeve oči”

Samo za prave fanove Stivena Kinga… Na Vulkanovom sajmu knjiga limitirano izdanje knjige “Zmajeve oči”

4
Shares
Pinterest Google+

Prvi put u Srbiji, od 18. do 24. oktobra, Vulkan izdavaštvo organizuje Vulkanov sajam knjiga, koji će biti održan u svih 28 Vulkanovih knjižara i na dva sajta: www.vulkani.rs i www.knjizare-vulkan.rs.

Jedinstveni i neponovljivi Stiven King, pisac koji je definisao žanr horora i oduševio ljude širom sveta, napisao je uzbudljivu priču o herojskim avanturama, o zmajevima i prinčevima, o tajanstvenim miševima i ljudima – “Zmajeve oči”. Knjiga koja je prvi put objavljena 1984, u ograničenom tiražu, kao specijalno limitirano izdanje sa jedinstvenim ilustracijama, uskoro stiže i u knjižare širom Srbije.

A ŠTA POSLE “IGRE PRESTOLA”? PA STIVEN KINGOV ROMAN “ZMAJEVE OČI” U TV FORMATU, NARAVNO…

Nekada davno u kraljevstvu po imenu Delajn živeo je kralj koji je imao dva sina. Roland Dobri nije bio ni najbolji ni najgori kralj koji je vladao tom zemljom. Svi koji su ga poznavali i koji su videli njegovo sivo lice i drhtave ruke dok je primao zvanice na dvoru slagali su se u proceni da će novi kralj biti krunisan za najviše pet godina. Razgovarali su o budućem kralju, Rolandovom starijem sinu, Piteru.

Zmajeve oči, cover
Zmajeve oči, cover

Ali jedan čovek je smišljao, planirao i pripremao nešto drugo: kako da omogući da Rolandov mlađi sin, Tomas, bude krunisan. Taj čovek bio je Fleg, kraljev čarobnjak.

POSTOJI JEDNA KNJIGA… ZA KOJU SE STIVEN KING NE SEĆA DA JE NAPISAO… A JESTE

Daily Express opisuje Kinga kao legendarnog pripovedača. On je autor više od pedeset romana i više od dve stotine priča, a knjiga “Zmajeve oči” je pravi izbor za sve one koji vole Kinga s početka karijere.

Roman “Zmajeve oči” uskoro će biti dostupan putem sajta www.vulkani.rs i u Vulkan knjižarama širom Srbije, a moći ćete da ga kupite i po specijalnoj sajamskoj ceni u okviru prvog Vulkanovog sajma knjiga.

Previous post

Ovaj bikini znaju svi na svetu, na njega je odlepio i čuveni Džejms Bond, a sada je na prodaju...

Next post

Stigao novi singl AC/DC... a tu je i spisak pesama s albuma koji izlazi - 13. novembra

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *