Home»Film»Totally Under Control… Ovaj film snimljen je u potpunoj tajnosti, a teoretičari zavere će ga obožavati – pogledajte trejler

Totally Under Control… Ovaj film snimljen je u potpunoj tajnosti, a teoretičari zavere će ga obožavati – pogledajte trejler

4
Shares
Pinterest Google+
Totally Under Control
Totally Under Control

Oskarovac Aleks Gibni gotovo u tajnosti snimio je dokumentarac o izbijanju epidemije korona virusa. Autor filma “Taxi to the Dark Side” o zločinima američke vojske u Avganistanu i ostalim kršenjima ljudskih prava od strane Bušove administracije, sada nam se predstavlja provokativnim novitetom “Totally Under Control”.

U novom filmu, rediteljski trio Gibni, Ofelija Harutjunjan i Suzan Hilindžer daju detaljan pogled na to kako je vlada Sjedinjenih Država reagovala na izbijanje kovida tokom prvih meseci pandemije, odnosno kako se nije snašla i učinila situaciju mnogo katastrofičnijom nego što je moglo da bude.

– 20. januara 2020. godine zabeleženi su prvi slučajevi ove bolesti u SAD i Južnoj Koreji. Devet meseci kasnije, tvrdi se da je neobični virus prouzrokovao smrt više od 200.000 Amerikanaca i naneo zapanjujuću ekonomsku štetu, dok u Južnoj Koreji nije bilo značajnijeg karantina, a u urbanizovanoj populaciji od 51 miliona stanovnika izgubljeno je samo 344 života. Šta je pogrešno urađeno?

BEND ANATHEMA PRESTAJE SA RADOM… PANDEMIJA IH “UBILA”

– Dok se predsednički izbori bliže, Amerikanci sve više osećaju nedostatak jasnog vođstva, endemsku političku korupciju, a ostavljeni su da se pitaju kako je najzdravija i najsnažnija zemlja na svetu uspela tako mnogo da omaši u borbi protiv globalne pandemije? – navodi se u opisu ovog filma.

Trejler filma u produkciji Neona, prema nekim podacima pogledalo je na različitim društvenim mrežama više od šest miliona korisnika za samo 72 sata, što je samo dokaz koliko ljudi očajnički tragaju za odgovorima.

OVO JE STVARNO ZA VEROVALI ILI NE… ČEŠKA ZAKONOM ZABRANILA PEVANJE (?!)

Najava je stigla u trenutku kada su predsednik SAD Donald Tramp, prva dama Melanija Tramp i nekoliko zaposlenih u Beloj kući objavili da su pozitivni na korona virus.

Ostaje da se vidi koliko će objektivan ovaj film biti, a koliko sniman sa izborima na umu.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Zvanično - Headliner najčitaniji nezavisni rock&urban portal u regionu... lepši rođendanski poklon nismo mogli da zamislimo

Next post

Preminuo Edi Van Hejlen... Legendarni gitarista izgubio bitku s najtežom bolešću

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *