Home»Muzika»DJ World»Kristijan Molnar i Marko Milosavljević ove subote u Barutani

Kristijan Molnar i Marko Milosavljević ove subote u Barutani

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

U subotu, 10. oktobra od 18:00 časova za muzičku selekciju u klubu Barutana biće zaduženi omiljeni regionalni umetnici: Kristijan Molnar i Marko Milosavljević.  

Kristijan Molnar/ Photo: V Veličković (promo, Barutana)
Kristijan Molnar/ Photo: V Veličković (promo, Barutana)

Molnar je poznat po svojim allnighterima, radijskoj emisiji Kristalizacija, ali i po tome što se u njegovim setovima može čuti širok spektar muzike, od sporijih srceprajućih traka, do plesne muzike – od melodičnog, deep technoa i njujorškog housa, do disco, soula i modernog talasa.

Marko Milosavić/ Photo: Promo (Barutana)
Marko Milosavić/ Photo: Promo (Barutana)

Marko Milosavljević je miljenik domaće klupske publike i strastveni kolekcionar ploča.

Njegova pozamašna zbirka vinila ne poznaje vremenska i žanrovska ograničenja, pa se u njegovoj kolekciji od nekoliko hiljada ploča može naći svašta – od techno, house, disco, soul, funk, boogie, jazz… a kao veliki poštovalac sintisajzera, klavira i ritam mašina, konstantno eksperimentiše i istražuje nove forme alternativne muzike.

Dozvoljeni broj publike je prilagođen kapacitetu prostora Barutane i merama nadležnih organa. U pretprodaji je vrlo ograničen kontigent ulaznica po ceni od 500 dinara, putem Cooltix onlajn platforme.

Na samom događaju, poštovaće se sve propisane zdravstvene i bezbednosne mere predostrožnosti. Beskontaktnim toplomerom će se proveravati telesna temperatura svakog posetioca, koji će na samom ulazu dobiti zaštitnu masku (ukoliko je ne poseduje), dok će biti obezbeđena i dezinfekciona sredstva, koja će biti raspoređena na svim pozicijama na kojima borave posetioci i angažovano osoblje.

Sprovođenje svih zdravstvenih i bezbednosnih mera organizuje se u cilju maksimalne zaštite posetilaca, izvođača i zaposlenih, a koje će biti u skladu sa predviđenim merama propisanim od strane Kriznog štaba.

Previous post

Sve što treba da uradite je... da pogledate novi promo spot za Mobil Music Fest #2

Next post

Od Bajage za klince i klinceze... "Brojalica" Momčila Bajagića uskoro na Vulkanovom sajmu knjiga

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *