Home»Muzika»Džon Bon Džovi u Zoni sumraka: Njujork je postao grad duhova, jezivo je biti sam na Times Squareu…

Džon Bon Džovi u Zoni sumraka: Njujork je postao grad duhova, jezivo je biti sam na Times Squareu…

4
Shares
Pinterest Google+
Bon Jovi/Photo: YouTube printscreen
Bon Jovi/Photo: YouTube printscreen

Poznati roker Džon Bon Džovi ovih dana snimao je video spot u Njujorku za svoju novu pesmu “Do What You Can” inspirisanu korona virusom, i ostao potpuno šokiran situacijom koju je zatekao u “velikoj jabuci” nazvavši je – nadrealnom.

– Bilo je to nadrealno iskustvo. I ja sam sa svojom porodicom napustio Njujork i nisam planirao da se vraćam, ali sam morao da snimim spot na Times Squareu pa sam se ipak vratio. Bio sam potpuno sam na Times Squareu kada smo snimali spot. Bend nije mogao da doleti u Njujork, pa sam snimao sam. Poput Zone sumraka. Setio sam se kada su nas pozvali iz NFL (nacionalna liga američkog fudbala) da nastupimo na Times Squareu kada je došlo pola miliona ljudi. Danas, 20 godina kasnije sam potpuno sam na tom mestu – ispričao je roker za australijsku TV emisiju “The Project” opisujući kako je izgledalo snimanje video spota za njegov aktuelni hit “Do What You Can”.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Posle njih ništa nije bilo isto... U čemu je tajna "Letećeg cirkusa Montyja Pythona"

Next post

Miloš Zubac objavio album "Hazarske", s pesmama nastalim po stihovima iz poslednjeg primerka zabranjene zbirke njegovog oca

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *