Home»Muzika»Šon Mendez objavio singl “Wonder” kao najavu istoimenog albuma…

Šon Mendez objavio singl “Wonder” kao najavu istoimenog albuma…

3
Shares
Pinterest Google+
Šon Mendez/Photo: press promo
Šon Mendez/Photo: press promo

Kantautor i pevač Šon Mendez objavio je “Wonder”, prvi singl s njegovog istoimenog studijskog albuma koji na police stiže 4. decembra ove godine.

Muzičar je kao najavu albuma publici uputio dirljivu poruku:

“Jako ste mi nedostajali! Znam da je ovo svima bila zastrašujuća godina i zato vam šaljem puno ljubavi. Napisao sam album koji se zove ‘Wonder’. Osećam se kao da sam tokom kreiranja pesama koje će se na njemu naći ostavio deo sebe. Trudio sam se da budem najiskreniji do sad. Hvala što ste uz mene toliko dugo”, napisao je.

ŠON MENDEZ ZA ODRASLE: PRVI SINGL S NOVOG ALBUMA TINEJDŽ ZVEZDE I NA BILLBOARD ADULT POP SONGS LISTI

Uz Šona, pesmu su kreirali Skot Haris, Tomas Hal i Nejt Mersero, dok produkciju potpisuju Mendes, Kid Harpun i Mersero. Predstavljen je i video spot, čiju režiju potpisuje Meti Pikok.

Album “Wonder” biće njegovo četvrto studijsko izdanje. Njegovi dosadašnji albumi ostvarili su platinaste tiraže i redom debitovali na prvom mestu najprodavanijih albuma, a sveukupno su doneli i više od 10 platinastih singlova.

Kanadski pevač je prošle sedmice ostvario još jedan značajan uspeh i osvojio čak pet SOCAN nagrada, koje se dodeljuju kanadskim kantautorima i kompozitorima. Mendez je među brojnim kategorijama ostvario pobedu i u onoj za Kantautora godine.

Previous post

Pravna bitka oko holograma Vitni Hjuston... Ko uopšte ima pravo da pravi holograme preminiluh zvezda?

Next post

Jedan sasvim normalan dečko - A. S. (25)... Rambo Amadeus u filmu inspirisanom istinitim događajem u Beogradu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *