Ko treba da dobije ulogu Bonda posle Krejga? Evo šta kaže veštačka inteligencija…

0
68
James Bond logo
James Bond logo

Veštačka inteligencija je sve više deo naše svakodnevice, ali je skoro dobila neobičan zadatak. Naime, Kompanija Largo je posebnom nizu algoritama koji mogu da obrade i povežu ogromne količine podataka dala zadatak da pronađe glumca koji bi bio savršeni Džejms Bond.

Danijel Krejg više neće biti Bond, a svetom kruže glasine da je Tom Hardi novi agent 007, međutim šta kaže veštačka inteligencija? Analizirani su svi favoriti publike, producenata, kao i sličnosti sa drugim Bondovima. Napravljena je lista sa glumcima iz Velike Britanije, iz celog sveta, glumica, kao glumaca koji su već igrali Bonda.

IZGLEDA DA JOŠ NIJE VREME ZA UMIRANJE… PREMIJERA NOVOG BONDA ODLOŽENA ZA APRIL 2021.

Veštačka inteligencija očigledno misli da Henriju Kavilu nisu dovoljne uloge Supermena, Vešca i Šerloka Holmsa, procenjuje da bi on bio savršeni Bond. Henri ima 92,3 odsto poklapanja sa Bondom. On je još 2005. ušao u uži izbor sa agenta 007, ali ga je pobedio Krejg.

Na drugom mestu se našla zvezda “Hobita” Ričard Armitaž, a odmah za njim je Idris Elba. Četvrtu pozicij je zauzeo Čarli Hanam (Sinovi anarhije), a Tom Hardi je tek na petom mestu. Na ovoj listi su se našli i kralj na severu Ričard Maden (Igra prestola), kao i bog nestašluka Tom Hidlston (Tor, Noćni menadžer).

Druga lista prikazuje glumce van Velike Britanije. Iako je običaj da samo britanci igraju Bonda u sklopu celog algoritma se najbolje kotira Karl Urban, on ima čak 96,7 odsto poklapanja. Svoj talenat je pokazao u filmovima “Star Trek” i “Tor: Ragnarok”, a sada publiku oduševljava u seriji “The Boys”. Na drugoj poziciji je Kapetan Amerika lično – Kris Evans i princ sa Bel Era Vil Smit.

Ali kako bi to izgledalo kada bi agent 007 bila žena? Algoritam kaže da je najbolji izbor Đina Karano, viša MMA takmičarka, poznata po ulogama u “Dedpulu” i “Mandalorianu”. Dobro su se pokazale i Kejti Sakof, Anđelina Džoli i Mila Jovović.

Kada su analizirani bivši Bondovi, najbolje se pokazao Rodžer Mur sa 91, 8 odsto, a zatim Pirs Brosnan sa 90,8 odsto. Nije najsrećnije prošao miljenik publike Šon Koneri, on je na trećem mestu sa 90,3 odsto.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime