Home»Muzika»Potpuno sasvim načisto suluda kombinacija… Gorillaz, Elton Džon i 6LACK u novoj pesmi “Pink Phantom”

Potpuno sasvim načisto suluda kombinacija… Gorillaz, Elton Džon i 6LACK u novoj pesmi “Pink Phantom”

3
Shares
Pinterest Google+
Pink Phantom/printscreen
Pink Phantom/printscreen

Sastav Gorillaz mesecima objavljuju singlove u sklopu svoje serije Song Machine, koja je kulminirala novim albumom “Song Machine: Season One – Strange Timez”.

Animirani likovi Dejmona Albarna  ovog puta našli su se zajedno sa Eltonom Džonom i reperom 6LACK na novom singlu “Pink Phantom”.

– Dejmon me je pitao da uradimo nešto zajedno, a način na koji je pesma nastala je sjajan. Ja sam bio u studiju u Londonu, a on na drugom kraju u Devonu, ali čak i rad na daljinu bio je tako zanimljiv i kreativan proces. Uvek sam voleo Dejmona, jer njegov rad obuhvata toliko različitih žanrova. Umešao je prste u mnogo zvukova i bez obzira koliko je postigao, on je uvek išao naprijed u kreativnom pogledu. Toliko je uradio na promociji muzike iz celog sveta, iz Afrike, iz Kine, koju ljudi ranije nisu čuli i tome se zaista divim. Uvek sam bio njihov fan, pa kada me pitao za saradnju, nije bilo nikakve dileme da pristanem i jako sam srećan što se to dogodilo – rekao je Elton Džon.

POTPUNO LUDO, KAO ŠTO SU I OBEĆALI… POGLEDAJTE “KJUBRIKOVSKI” SPOT ZA NOVU PESMU KOJU SE ZAJEDNO SNIMILI GORILLAZ I ROBERT SMIT

“Song Machine: Season One” čini niz drugih saradnji prošaranih zvezdama s Robertom Smitom iz The Cure , St. Vincentom, Piterom Hukom, Skeptom, Kanoom i mnogim drugima.

Gorillaz će predstaviti novi projekat perfomansom uživo “Song Machine Live” od 12. do 13. decembra. Emisija će se emitovati u tri vremenske zone putem aplikacije LiveNow.

Previous post

Održan koncert "Hrana za uši"... Pijacola i Džoplin na Ribljoj pijaci u Novom Sadu

Next post

Šinejd O'Konor objavila "Trouble Of The World", gospel himnu koju je proslavila Mahalija Džekson

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *