Home»Muzika»Posebno veče u klubu Fest 7. oktobra… Sean Yox svira Beatlese u čast Džona Lenona

Posebno veče u klubu Fest 7. oktobra… Sean Yox svira Beatlese u čast Džona Lenona

3
Shares
Pinterest Google+
Sean Yox/YouTube printscreen
Sean Yox/YouTube printscreen

Legendarni Džon Lenon bi 9. oktobra napunio 80 godina, a u njegovu čast će u sredu, 7. oktobra zemunski klub Fest biti dobar domaćin svima koji vole Beatlese i njihovu vanvremensku muziku.

Prema ideji našeg muzičara sa njujorškom adresom Nebojše Joksovića, koji preko velike bare gradi karijeru pod imenom Sean Yox, u Festu će u sredu publika moći da čuje akustične verzije najpoznatijih pesama muzičara koji je obeležio čitavu eru savremene muzike.

– Poruke Džona Lenona su uvek aktuelne – kaže za Headliner Sean i dodaje: – Nekada su možda bile utopija, a nekada suva realnost.

LENONOV SIN INTERVJUISAO MAKARTNIJA… U NOVOM RADIO DOKUMENTARCU POL MU OTKRIO KAKAV JE ZAISTA BIO NJEGOV OTAC

Muzičar koji je poslednjih nekoliko meseci proveo u Grčkoj, kaže da je dobro što u Beogradu ipak može da se svira, za razliku od Njujorka koji je i dalje potpuno zatvoren za slične priče.

– Ovde ipak nekako funkcionišu žive svirke, a u Njujorku je to i dalje nemoguće. Biće intimna atmosfera u Festu, akustična gitara, vokal i Lenonove pesme. To je više nego dovoljno kad je reč o muzičaru kao što je bio Džon Lenon

SRPSKI ROKER “DOVEO” KLASIKE ROKA MEĐU PIRAMIDE… EVO KAKO ZVUČI AKUSTIČNA VERZIJA “WISH YOU WERE HERE” NA MESTU GDE “SPAVAJU FARAONI”

Ova svirka je, kaže Sean, neka vrsta nastavka njegove Rock Mystery Tour, tokom koje na nekim neobičnim i misterioznim destinacijama širom sveta uz gitaru izvodi najveće svetske hitove.

Poslednji ovakav poduhvat bio je cover legendarne Bouvijeve “Spave Oddity” koji je zabeležen u “Zmajevoj kući” na grčkoj planini Ohi. Pogledajte:

Previous post

Počinje snimanje TV serije "Za šaku dolara" po legendarnom filmu... Ko će biti novi Klint Istvud?

Next post

Izgleda da još nije vreme za umiranje... Premijera novog Bonda odložena za april 2021.

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *