Izgleda da još nije vreme za umiranje… Premijera novog Bonda odložena za april 2021.

0
191
Oglasi
No Time To Die/Photo: imdb.com
No Time To Die/Photo: imdb.com

Premijera najnovijeg nastavka filma o čuvenom agentu Džejmsu Bondu “Nije vreme za umiranje” (No Time To Die), biće odložena za april iduće godine, najavili su producenti na Twitteru.

Očekuje se da će film, u kojem Danijel Krejg glumi agenta 007, u bioskopima naći 2. aprila 2021, godinu dana kasnije nego što je prvobitno planirano.

Premijera filma odložena je još u martu, kada je pandemija virusa korona tek počela da hvata zamah. Potom je planirano da premijera filma bude u Velikoj Britaniji 12. novembra, a u SAD 20. novembra.

Odluka o novom odlaganju premijere, kako pišu strani mediji, nije iznenađenje, pogotovo nakon što je broj obolelih ponovo počeo da raste u Njujorku i Los Anđelesu, kao i u Evropi.

Producenti filma želeli su, s obzirom na Bondovu svetsku popularnost, da sačekaju da se publika širom sveta osjeti bezbedno pre nego što ponovo krene u bioskope.

 

“Shvatamo da će svi oni koji vole Bonda biti razočarani, ali s nestrpljenjem čekamo da zajedno iduće godine gledamo 25. nastavak filma o Džejmsu Bondu”, napisali su producenti filma.

Slavnog agenta u poslednjem nastavku glumi Danijel Krejg, a njegovog protivnika Rami Malek.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime