Ipak nije bilo trolovanje, snimljen nastavak “Borata”… Pogledajte prvi trejler

0
234
Borat 2/Promo
Borat 2/Promo

Izašao je prvi trejler za nastavak “Borata”, a nedavno je objavljen i naslov filma – “Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan”.

Nastavak Borata Saše Barona Koena trebalo bi da ugleda svetlo dana pre predsedničkih izbora u SAD koji se održavaju 3. novembra.

Radnja filma je još tajna, ali jasno je da žestoko udara po Trampu i republikancima.

ZAŠTO JE “BORAT 2″ SNIMLJEN U TAJNOSTI I PRIKAZAN SAMO ”ODREĐENIM LJUDIMA” NA “ZATVORENIM PROJEKCIJAMA?

Inače,”Borat! Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan” (iliti Borat! Kulturna učenja Amerike u korist slavne nacije Kazahstan) izašao je 2006. godine i zaradio je 262 miliona dolara širom sveta. Koenovi “Bruno” (138 miliona dolara) i “Diktator” (179 miliona dolara) takođe su bili uspešni, ali nisu mogli da nadmaše Borata.

 

Ono što se još zna o filmu je da Borat nije više malo poznato kazahstansko TV lice koje je Koen glumio u originalu, već javnost zna ko je, pa mora da se kamuflira kako bi intervjuisao ljude. Nedavno je snimljen kako se infiltrirao na desničarski skup, a pre nekoliko meseci pozvali su mu policiju kad je u bikiniju dočekao Rudija Đulijanija, bivšeg gradonačelnika Njujorka i advokata Donalda Trampa, koji je mislio da dolazi na ozbiljan intervju o pandemiji korona virusa.

Premijera filma je 23. oktobra ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime