Home»Muzika»Love Hunters za Novi Sad… Promocija novog albuma 2. oktobra u Svilari

Love Hunters za Novi Sad… Promocija novog albuma 2. oktobra u Svilari

4
Shares
Pinterest Google+
Love Hunters/ Photo: AleX
Love Hunters/ Photo: AleX

“Love Hunters za Novi Sad” je novi projekat benda koji stvara više od tri decenije i predstavlja jedan od sinonima grada.

Promocija novog, 15. albuma pod nazivom “Peace, OK“ biće održana u petak, 2. oktobra sa početkom u 20:00 časova u Kulturnoj stanici Svilara, a publika će koncert moći da prati i onlajn na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici.

Love Hunters/ Photo: AleX
Love Hunters/ Photo: AleX

Novih sedam pesama benda Love Hunters, koji već 33 godine na svoj način doprinosi novosadskoj kulturnoj i muzičkoj sceni, biće osvrt na muzičko nasleđe grada, odnosno zlatno doba novosadskih bendova.

Album je pripreman od juna do avgusta ove godine, a pored članova benda, Milana Mumina, Milana Ljubenkovića, Vladimira Jovanova i Vladimira Đurića, na njemu je bilo i gostiju: Sandra Dropo Ramaji (saksofon), Nikola Milanov (trombon), Aljoša Zakić (truba), Čik Ištvan (udaraljke), Damjan Deurić (klavijature), Obrad Laćarac (bas), Vladimir Perović (gitara), Milovan “Jimi“ Đuđić (bendžo i lap stil) i Ana Perišić (prateći vokali).

U sklopu promocije albuma, publici će biti predstavljen i novi spot za numeru “Hold On“.

Posle 14 albuma, rada na muzici za filmove i pozorišne predstave i više od 3000 održanih koncerata, članovi grupe Love Hunters ovoga puta žele da ukažu na potrebu kako za novim, tako i za starim izvođačima, koji obnavljaju i iznova osvežavaju sve kvalitete muzičke kulture Novog Sada.

Ulaz na koncert je slobodan.

Organizatori mole sve posetioce da se radi očuvanja zdravlja i lepšeg i kvalitetnijeg uživanja u kulturnim sadržajima pridržavaju svih mera prevencije propisanih zbog trenutne epidemiološke situacije.

Posetioci su u obavezi da nose zaštitne maske na svim događajima, a biće i kontrolisan maksimalan broj prisutnih na događajima.

Previous post

On se baš zaljubio u Srbiju... Bojsi iz "Mućki" objavio video s novom porukom fanovima, a nagovorio je i Del Boja...

Next post

Kada vam treba basista, objavite video singl oglas kao Madresi... i rešen problem

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *