Home»Film»Završeno je snimanje filma “Avatar 2”, pri kraju je i “trojka”… Samo, da li se još sećamo prvog dela, davno je bilo…

Završeno je snimanje filma “Avatar 2”, pri kraju je i “trojka”… Samo, da li se još sećamo prvog dela, davno je bilo…

8
Shares
Pinterest Google+
Avatar 2, promo
Avatar 2, promo

Reditelj Džejms Kameron je potvrdio da je snimanje filma “Avatar 2” završeno. On je u intervjuu sa Arnoldom Švarcenegerom, rekao dokle je stigao sa snimanjem svoje franšize, piše EW.

– Potpuno sam završio rad na “Avataru 2”, dok je “Avatar 3” negde na 90 odsto. Čim sam završio sa drugim delom bacio sam se na treći. Sada to snimam na Novom Zelandu, ostalo nam je da snimimo još oko 10 odsto igranog sadržaja – rekao je Kameron.

Snimanje “Avatara 2” je počelo davne 2017. godine. Nekoliko puta je prekidano, a i usporila ga je pandemija. Trebalo bi da se nađe u bioskopima 16. decembra 2022. godine.

“Avatar” je zaradio više od milijardu dolara širom sveta. Bio je film sa najvećom zaradom sve dok ga prošle godine nije prestigao “Avengers: Endgame”. Međutim, postavlja se pitanje da li je već kasno za drugi deo.

DA BI NAJNOVIJE VESTI BILE SAMO NA JEDAN KLIK OD VAS, INSTALIRAJTE NAŠU ANDROID APLIKACIJU

Naime, prvi “Avatar” je izašao 2009. godine, i uprkos ogromnoj zaradi nije zadržao veliki broj fanova. Mnogo vremena je prošlo bez ikakvog “Avatar” sadržaja da bi se publika tako lako vratila u bioskope, a nije reč o velikoj franšizi poput “Ratova zvezda” ili “Marvel” heroja. Kritičari misle da prvi deo svoj uspeh duguje tada revolucionarnoj 3D tehnologiji, koje smo se sada već zasitili. Uostalom, videćemo.

Previous post

Dobra vest... ponovo radi DKC bioskop, evo koja tri filma su prva na repertoaru

Next post

Pixies imaju novi singl... "Hear Me Out", jer... na kraju će sve biti u redu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *