Home»Muzika»Repetitor 2. oktobra u bašti kluba Fest

Repetitor 2. oktobra u bašti kluba Fest

4
Shares
Pinterest Google+
Repetitor/ Photo: Promo (Fest)
Repetitor/ Photo: Promo (Fest)

Posle duže pauze, jedna od najvećih koncertnih atrakcija i verovatno najenergičniji sastav na ovim prostorima, Repetitor, nastupiće u bašti kluba Fest u petak, 2. oktobra.

Repetitor, garažni rock/post-punk trio iz Beograda je jedan od najzanimljivih i najprodornijih mladih bendova sa Balkana.

– Teraju vas da se nanovo zaljubite u gitarski rok i verovatno su jedan od najboljih gitarskih bendova na planeti u ovom trenutku. Oni su Nirvana 21. veka koja je tu da spasi rokenrol – rekao je za njih Džon Rob, Louder Then War.

Repetitor će u bašti kluba Fest prv put svirati pesme sa predstojećeg albuma “Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji“.

Koncert otvara KOIKOI, mlada grupa, takođe iz Beograda koja se pojavila na kompilaciji Hali Gali, a na koncert dolaze pravo sa snimanja svog prvog albuma.

Svirka počinje u 20:00 časova, a ulaznice po ceni od 1000 dinara u možete da kupite u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska).

 

Previous post

Pixies imaju novi singl... "Hear Me Out", jer... na kraju će sve biti u redu

Next post

Kako je propao rokenrol, ali stvarno... Ova grafička animacija je bolna istina, gledaš, ne veruješ, a ne možeš da skloniš pogled

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *