Home»Muzika»Logičan nastavak svega što je ovo “malo čudo” dosad uradilo… Stiže dokumentarno-igrani film o Bili Ajliš “The World’s A Little Blurry”

Logičan nastavak svega što je ovo “malo čudo” dosad uradilo… Stiže dokumentarno-igrani film o Bili Ajliš “The World’s A Little Blurry”

4
Shares
Pinterest Google+
Bili Ajliš/Photo: facebook@billieeilish
Bili Ajliš/Photo: facebook@billieeilish

Film o Bili Ajliš će biti spreman za prikazivanje u septembru sledeće godine, a nastao je u produkciji Apple TV-a gde će putem streaminga biti prikazan paralelno sa projekcijom filma u bioskopima.

Film je režirao R. J. Katler uz pomoć diskografske kuće Interscope Records koju je osnovala Bili Ajliš. Katler je poznati američki reditelj dokumentarnih i igranih filmova i TV serija kao i pozorišnih predstava pa treba očekivati zanimljiv i intrigantan igrano-dokumentarni film koji nestrpljivo čeka i sama Bili jer i dalje ne zna kako će izgledati.

– Nisam još videla ništa, ali sam neverovatno preplašena. Jednostavno sam izluđena. Snimaju taj film još od jula 2018. godine. Pa ko može da ima toliko materijala snimljenih o sebi, a da ih još uvek nije video? – izjavila je još u januaru ove godine Bili Ajliš čija je pojava pre tri godine uzdrmala kompletnu muzičku scenu.

Previous post

Božićni poklon od Stinga - album s njegovim najboljim duetima

Next post

Preminula kompozitorka Isidora Žebeljan

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.