Home»Muzika»Homeland»“Prirodno”… Sana Garić predstavila novi video singl

“Prirodno”… Sana Garić predstavila novi video singl

4
Shares
Pinterest Google+
Sana Garić/ Photo: Promo (Mascom)
Sana Garić/ Photo: Promo (Mascom)

Sana Garić je objavila novi video singl pod nazivom “Prirodno“ sa predstojećeg EP izdanja “Deo sebe“.

Spot je sačinjen od snimaka napravljenih na različitim lokacijama. Animaciju i video montažu  potpisuje Sana Garić, dok je neke od snimaka prirode poslao Dejan Nikolić (Los Anđeles).

 Zajedno sa materijalom snimljenim u Beogradu spot je uklopljen u minimalističku celinu.

“Prirodno“ prati jedinstvenu estetiku Saninih ranijih spotova za pesme “Nešto u nama“ i “Deo sebe“. Minimalističkim slikama prirode uklopljenih duplom ekspozicijom sa snimcima benda, video dočarava zvukove mora i dalekih predela koji svima nedostaju poslednjih meseci.

Sana Garić/ Photo: Anja
Sana Garić/ Photo: Anja

– U toku snimanja i montiranja spota za pesmu “Prirodno“ u glavi sam imala samo jednu sliku – mi na obali mora, daleko od svega, daleko od gradske buke i svakodnevnih problema – pojasnla je Sana.

Sanin karakterističan vokal i autorske kompozicije obojene svežim sint elektro zvukom, predstavljene su u novom svetlu zahvaljujući doprinosu članova njenog benda.

Donedavno autor i član grupe Darkwood Dub – Milorad Ristić – Miki, bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin, bubanj (Fish In Oil) i Dušan Ristić na gitari, priključili su se Saninom bendu i radu na drugom izdanju.

Produkciju, miks i mastering novog EP-a potpisuje Radan Đorđević – DJ Rahmanee.

Posle duže koncertne pauze zbog globalne pandemije, Sana Garić će sa svojim sastavom nastupiti u petak, 9. oktobra na brodu 20/44 u Beogradu.

Previous post

Neka misli ko šta hoće, ali... ona je trenutno kraljica muzičke industrije: Tejlor Svift oborila još jedan rekord, star 33 godine

Next post

Za kraj koncertne sezone na Zidiću... Peter Zirbs 2. oktobra na Platou Milana Mladenovića

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *