Home»Muzika»Kraj zauvek zabeležen na vinilu i filmskoj traci… Stiže remasterizovano delux izdanje grupe Pink Floyd “Delicate Sound of Thunder”

Kraj zauvek zabeležen na vinilu i filmskoj traci… Stiže remasterizovano delux izdanje grupe Pink Floyd “Delicate Sound of Thunder”

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Facebook @pinkfloyd
Photo: Facebook @pinkfloyd

Uskoro će se pred publikom naći novo, remasterizovano delux izdanje grupe Pink Floyd “Delicate Sound of Thunder”. Reč je o live albumu i koncertnom filmu iz 1988. godine grupe Pink Floyd snimljenom tokom njihove turneje “Momental Lapse of Reason” koja je ujedno označila kraj grupe Pink Floyd, jer su ubrzo potom Dejvid Gilmur i Nik Mejson pobedili u pravnoj borbi za ime benda u sukobu s Rodžerom Vatersom koji je grupu napustio nekoliko godina ranije.

DA LI ZNATE PRAVI RAZLOG ZBOG KOJEG JE RODŽER VOTERS NAPUSTIO PINK FLOYD?

Izdanje “Delicate Soud of Thunder” biće objavljeno u više formata i sadržaće neke do sada neobjavljene snimke grupe.

Obnovljeni koncertni film i soundtrack bili su dostupni još prošle godine, ali samo kao deo kompleta izdanja “The Later Years” dok će novo delux izdanje biti objavljeno na Blue-rayu i DVD-u u 5:1 surroundu. Live album će biti dostupan u formatu duplog CD-a i tri vinila. Oba formata će sadržati i bonus pesme, kao i prigodnu knjižicu od 40 stranica, plakat i razglednice. Sva izdanja bitće dostupna od 30. novembra.

Previous post

Ovako se rokalo na četvrtoj po redu, a prvoj - i nadamo se poslednjoj - online Rokerijadi (fotoreportaža)

Next post

Neka misli ko šta hoće, ali... ona je trenutno kraljica muzičke industrije: Tejlor Svift oborila još jedan rekord, star 33 godine

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *