Home»Film»Hoakin Finiks i Runi Mara dobili sina, dali su mu ime, naravno – River

Hoakin Finiks i Runi Mara dobili sina, dali su mu ime, naravno – River

4
Shares
Pinterest Google+
Marija Magdalena/Photo: press promo
Marija Magdalena/Photo: press promo

Hoakin Finiks i Runi Mara upoznali su se 2013. godine na snimanju filma “Ona” Spajka Džounza ali se veruje da su zajedno od 2016. godine, odnosno od snimanja filma “Marija Magdalena” u kojem su glumili glavne uloge.

Kako je upravo u toku filmski festival u Cirihu na kojem se prikazuje dokumentarni film “Gunda” u kojem je Finiks izvršni producent, očekivao se dolazak ovogodišnjeg dobitnika Oskara. Međutim, reditelj dokumentarca Viktor Kosakovski obavestio je okupljene kako Finiks nije u Cirihu.

– Upravo je postao otac. Njegov predivni sin dobio je ime River i zato sada Hoakin ne može da promoviše ovaj film – izjavio je Viktor Kosakovski.

BAŠ VELIKA DILEMA HOAKINA FINIKSA… NUDE MU 50 MILIONA DOLARA ZA DVA NASTAVKA FILMA “JOKER”

Ime River njegov sin je dobio po preminulom bratu, Riveru Finiksu. On je umro 1993. godine u Los Anđelesu od predoziranja. Imao je samo 23 godine. Iako Hoakin nije zvanično potvrdio informaciju o imenu deteta, ime River ne bi bilo iznenađenje s obzirom da je Finiks često govorio o svom bratu koji je umro kada je on imao 19 godina. Hoakin je, uostalom, citirao reči svog brata kada je ove godine primao Oskara za najboljeg glumca za ulogu u filmu “Joker”.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Poslednja vožnja Srbije... "Đubre", proročki roman Marka Vidojkovića, u prodaji od 30. septembra

Next post

Ovako se rokalo na četvrtoj po redu, a prvoj - i nadamo se poslednjoj - online Rokerijadi (fotoreportaža)

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *