Home»Muzika»Homeland»Pogledajte “ukleti” spot grupe dreDDup… Sve što je moglo krenulo je po zlu…

Pogledajte “ukleti” spot grupe dreDDup… Sve što je moglo krenulo je po zlu…

4
Shares
Pinterest Google+
dreDDup/ Photo: Blanka Pavlović
dreDDup/ Photo: Blanka Pavlović

Novosadska industrial rok grupa dreDDup ove godine slavi 23. godine postojanja i priprema svoj deseti studijski album “Romance of Romans”.

Album bi trebalo da se pojavi početkom 2021. godine a prvi singl sa ovog albuma, “Designed to Die” objavljen je kao video spot krajem 2019. godine.

Sada je na redu i drugi singl – ‘Wounded by Sound’. Spot je režirao Mihajlo Obrenov i sniman je uglavnom u Firchie Think Tank studiju, kao i u klubu Dom B-612.

– Ovaj spot je bio uklet od samog početka i prosto je, svaki put kad smo snimali, nešto krenulo po zlu –  kažu iz benda.

Igrani deo video materijala nepovratno je ostao izgubljen, klub Firchie Think Tank studio više ne postoji pa dodatno snimanje nije moglo da se uradi, pandemija Covid-19 je pomerila završetak rada na ovom spotu za skoro godinu dana (originalno je trebalo da se pojavi nekoliko meseci ranije).

– Prava je sreća što je uopšte ovaj spot završen i da postoji u bilo kakvom obliku – kažu iz benda koji je ovom pesmom zagazio u neke njima so sada nepoznate vode. To je, ujedno, i jubilarni 45. oficijalni spot grupe dreDDup.

DA BI NAJNOVIJE VESTI BILE SAMO NA JEDAN KLIK OD VAS, INSTALIRAJTE NAŠU ANDROID APLIKACIJU

Pogledajte:

Previous post

Smashing Pumpkins objavili još dve nove pesme, sve je bliže - "Cyr"

Next post

Trauma koju je gotovo nemoguće prebroditi... Premijera kratkog filma srpskog reditelja o seksualnom zlostavljanju dece 9. oktobra u Kombank dvorani

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *