Home»TV»Prijatelji Šenon Doerti zabrinuti, zlo se vratilo… Džejson Prisli: Ona je veliki borac, ali…

Prijatelji Šenon Doerti zabrinuti, zlo se vratilo… Džejson Prisli: Ona je veliki borac, ali…

5
Shares
Pinterest Google+
Šenon Doerti/Photo: facebook@Shannen Doherty
Šenon Doerti/Photo: facebook@Shannen Doherty

Zvezda hit serije iz 90-ih “Beverly Hills 90210”, 49-godišnja Šenon Doerti verovala je da je pobedila karcinom dojke koji joj je dijagnostifikovan pre pet godina, ali joj se vratio u februaru ove godine, proširio na limfne čvorove i prešao u četvrti stadijum.

Kako se povukla iz javnosti, mnogi su se pitali kako je Šenon, a odgovor na to dao je sada njen kolega iz serije, 51-godišnji Džejson Prisli. U razgovoru za TV Studio 10 kazao je kako je Šenon “prilično dobrog duha” i kako neće prestati da se bori svim silama za život, prenosi cdm.

– Šenon je stvarno jaka žena, ona je borac i uvek je bila borac, i znam da će  nastaviti da se boriti koliko god može – kazao je Džejson koji je u seriji glumio njenog brata Brendona.

Njegove reči nisu nažalost utešile fanove Šenon Doerti i serije koja je obeležila 90-te, jer su se nadali da je glumica uspela da se izleči. Ipak, jasno je isto tako da nada još postoji.

Osim Džejsona, američkim medijima izjavu je dao još jedan Šenonin prijatelj koji je želeo da stane anoniman, a njegova izjava je rastužila brojne fanove i otkrila sasvim drugačiju sliku o zdravlju glumice.

– Nažalost, njeno je stanje toliko loše da mislim kako neće dočekati 2021. godinu. Ona umire! Teška srca ovo govorim, ali Šenon ne želi da beži od istine i zna šta je uskoro čeka – rekao izvor blizak glumici.

Da podsetimo, Šenon se krajem februara obratila pratiteljima putem Instagrama i podelila lošu vest o povratku karcinoma.

HL/Izvor: cdm.me

Previous post

Ne, nije on režirao samo "Černobil"... Ovo je 8 najboljih spotova Johana Renka za Bouvija, Kajli, Madonu, Lanu Del Rej...

Next post

Darko Bajić na otvaranju LIFFE festivala: Ovaj festival treba ostaviti mladima da ga čuvaju i paze, nema boljeg mesta za sučeljavanje i dijalog

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.