Home»Muzika»Ponovo odložen koncert Parnog valjka u Novom Sadu, novi datum – uskoro

Ponovo odložen koncert Parnog valjka u Novom Sadu, novi datum – uskoro

3
Shares
Pinterest Google+
Parni valjak (Štark Arena)/ Photo: AleX
Parni valjak (Štark Arena)/ Photo: AleX

Legendarni rok bend Parni Valjak usled trenutne situacije sa Covid-19 i još prisutnih ograničenja za događaje u zatvorenim prostorima neće održati koncert kako je planirano 3. oktobra (20:00) u velikoj dvorani Spensa u Novom Sadu, već se odlaže za novi datum koji će uskoro biti saopšten.

“Svi smo sa nestrpljenjem očekivali Parni valjak u Novom Sadu, ali kako sada stvari stoje na veliki koncertni spektakl Akija, Husa i ekipe moramo još malo sačekati. Hvala svim poštovaocima Parnog valjka na dosadašnjem izuzetno velikom strpljenju i molimo ih da još malo podrške: nadamo se da ćemo vrlo brzo saznati novi datum susreta Novosađana i Parnog valjka”, saopštili su organizatori iz Long Playa.

ODLOŽEN KONCERT ARE MALIKIANA… ČUVENI VIOLINISTA U BEOGRAD DOLAZI 21. MAJA 2021.

Sve ulaznice kupljene za prvobitni 3. april, kao i kasniji datum 3. oktobra ostaju važeće i za novi datum.

Vlada Srbije donela je 6. avgusta 2020. godine Uredbu o ponudi važenja kupljenih ulaznica za kulturno-umetnicke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti Covid-19, kojom se uređuju načini i uslovi pod kojima se može ponuditi odgovarajuća zamena, odnosno nadoknada za kupljenu neiskorišćenu ulaznicu.

U skladu sa tom Uredbom organizator nudi kupcu ulaznice mogućnost da je iskoristi tokom narednog održavanja manifestacije ili za neku drugu manifestaciju u njegovoj organizaciji, najkasnije do 31. decembra 2021. godine. Treća mogućnost je povrat novca nakon održavanja koncerta.

Previous post

Machine Gun Kelly objavio novi studijski album "Tickets To My Downfall"

Next post

Ne, nije on režirao samo "Černobil"... Ovo je 8 najboljih spotova Johana Renka za Bouvija, Kajli, Madonu, Lanu Del Rej...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *