Home»Muzika»Machine Gun Kelly objavio novi studijski album “Tickets To My Downfall”

Machine Gun Kelly objavio novi studijski album “Tickets To My Downfall”

3
Shares
Pinterest Google+
Machine Gun Kelly /Photo; facebook@machinegunkellymusic
Machine Gun Kelly /Photo; [email protected]

Svestrani Machine Gun Kelly objavio je album “Tickets To My Downfall”. Peto studijsko izdanje američkog muzičara propraćeno je i saradnjama s brojnim popularnim muzičarima, a stiže posle niza zapaženih singlova koji su publici pomogli da nasluti kreativni smer u kojem je muzičar krenuo.

Objavi albuma prethodio je impresivan nastup na prošlomesečnoj dodeli MTV Video Music Awards, tokom koje je osvojio nagradu u kategoriji Najbolji Alternativni Video za pesmu “bloody valentine“, u kojem se pojavljuje Megan Foks. Produkciju albuma potpisuje legendarni Trevis Barker, a na njemu su gostovala i velika muzička imena kao što su Halsey, Trippie Redd i blackbear.

Neke od pesama s izdanja već su postale Billboard hitovi, uključujući već spomenutu “bloody valentine” kao i “my ex’s best friend”, koje su se našle u Top 10 na Hot Rock & Alternative listama. Uz osvajanje alternativnih listi, muzičaru je pripalo još jedno veliko priznanje – njegov singl “I Think I’m Okay”, s prošlogodišnjeg albuma “Hotel Diablo”, nominovan je za Billboard Music Award u kategoriji Najbolje Rock Pesme.

Machine Gun Kelly je nekoliko nedelja pre obajavljivanja izdanja “Tickets To My Downfall” objavio i video spot za pjesmu “my ex’s best friend”, čiju režiju potpisuje Van Alpert (Maggie Lindemann, Post Malone). Alpert je na svem Instagram profilu s publikom podelio fotografije i snimak nastajanja spota, a otkrio je i da nije želeo da se oslanja na specijalne efekte kako bi ga kreirao.

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

Britanci odlučili... Nagrada Mercury za najbolji album u poslednjih 12 meseci otišla u ruke Majkla Kivanuke

Next post

Ponovo odložen koncert Parnog valjka u Novom Sadu, novi datum - uskoro

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *