Home»Muzika»Odložen koncert Are Malikiana… Čuveni violinista u Beograd dolazi 21. maja 2021.

Odložen koncert Are Malikiana… Čuveni violinista u Beograd dolazi 21. maja 2021.

5
Shares
Pinterest Google+
Ara Malikian/ Photo: Lorenzo Charlez
Ara Malikian/ Photo: Lorenzo Charlez

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, koncert čuvenog violiniste Are Malikiana koji je bio zakazan za 14. oktobar, odložen je za sledeću godinu. Sve kupljene ulaznice važe i za novi termin.

Poznati violinista libansko-jermenskog porekla, u okviru svetske turneje, nastupiće u beogradskom Sava Centru 21. maja 2021. godine.

Tokom turneje pod nazivom “Royal garage“, na kojoj će predstaviti istoimeni album, biće održani koncerti u najvažnijim svetskim prestonicama u kojima će Ara da nastupa u najprestižnijim koncertnim dvoranama i pozorištima: London, Pariz, Njujork, Moskva, Rim, Buenos Ajres, Santjago, Lima, Meksiko Siti, Peking, Hong Kong, Madrid, Berlin, Beograd…

Ara Malikian/ Photo: Rodrigo Mena
Ara Malikian/ Photo: Rodrigo Mena

Ara Malikian je svetski priznat umetnik, najveća zvezda među violinistima danas. Često ga predstavljaju kao libanskog virtuoza sa jermenskim začinima.

Klasično obrazovan muzičar je tokom godina spojio muziku različitih kultura koja uključuje i španski flamenko, argentinski tango, kao i cigansku muziku.

Njegova interpretacija vuče korene iz arapske i jevrejske kulture. Na koncertima često izvodi obrade rok pesama i filmskih hitova.

Do sada je snimio više od 40 albuma i producirao veliki broj predstava.

Zbog svoje muzikalnosti i virtuoznosti još kao mladi violinista, nagrađen je nagradom Niccolo Paganini.

Za sebe kaže da želi da bude Paganini u odelu Džimija Hendriksa.

Na osnovu usvojene Uredbe Vlade Srbije o neiskorišćenim ulaznicama za otkazane ili odložene događaje, organizator može kupcu ponuditi da je iskoristi prilikom narednog održavanja događaja ili za neku drugu manifestaciju u njegovoj organizaciji (najkasnije do 31. decembra 2021).

Uredbu možete da preuzmete na ovom linku.

Previous post

Da li ste spremni za BES? Novi novosadski bend singlom "Svetionik“ najavljuje prvi album

Next post

Vin Dizel objavio debitantski singl... možda bolje da nije...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *