Bane Lalić i MVP sa drugarima, mini koncertom u kultnom Studiju 6 PGP RTS predstavili album “Na slobodi”

0
75
Bane Lalić MVP/Photo: printscreen
Bane Lalić MVP/Photo: printscreen

Bane Lalić i MVP  ljubiteljima dobre muzike i pozitivne energije predstavili su dugo očekivan koncert koji je snimljen u zanimljivom ambijentu istorijskog studija 6 PGP RTS. Prisutni drugari, brojne poznate ličnosti, uživali su u mini koncertu na kom je predstavljen album “Na slobodi”.

– Svaka nota ima svoju boju, frekvenciju i vibraciju, i svi to prihvatamo na univerzalan i subjektivan način. Sloboda je to subjektivno, a ovaj album posvećujem svim ljudima koji bez rezerve prate svoja osećanja – izjavio je kantautor Bane Lalić i dodao:

– Muzika je najkompleksniji medij i dok je slušamo prolazimo kroz razna raspoloženja. Koncert otvaramo pesmom “Igraj sad, nije bitno ko svira” sa kojom apelujemo svim autorima da vode računa na koji način se izražavaju kroz muziku. Industrijalizacija muzike nas sve više udaljava od samog korena i istine koje je jedini preduslov za prava i velika umetnička dela. Danas se tehnologija koristi pogrešno u cilju kratkoročnog i materijalnog zadovoljstva dok sa druge strane ostavlja velike duhovne praznine u samom čoveku te nas razdvaja, a nespaja! Naša muzika će uvek beskompromisno predstavljati istinu, a ovaj koncert mi je posebno drag zbog prijatelja sa kojima smo delili energiju tog predivnog dana – zaključuje Bane.

Uživajte i širite, kako Bane voli da kaže “duh zajedništva i ljubavi kroz pesme”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime