Home»Muzika»DJ World»Kristijan Molnar i Marko Milosavljević za kraj septembra u Barutani

Kristijan Molnar i Marko Milosavljević za kraj septembra u Barutani

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Poslednje subote septembra, od 19:00 časova, do 01:00 sat iza ponoći, za muzičku selekciju u klubu Barutana biće zaduženi regionalni umetnici: Kristijan Molnar i Marko Milosavljević.

Kristijan Molnar/ Photo: V Veličković (promo, Barutana)
Kristijan Molnar/ Photo: V Veličković (promo, Barutana)

Kristijan Molnar poznat je po svojim allnighterima, radijskoj emisiji Kristalizacija i po tome što se u njegovim setovima može čuti širok spektar muzike, od sporijih traktova, do plesne muzike – od melodičnog, deep technoa i njujorškog housea, do disco zvuka, soula i modernog talasa.

Marko Milosavić je miljenik domaće publike i strastveni kolekcionar ploča, čija pozamašna zbirka vinila ne poznaje vremenska i žanrovska ograničenja, pa se u njegovoj kolekciji od nekoliko hiljada ploča može naći tehno, disko, soul, fank, bugi, džez… Kao veliki poštovalac sintisajzera, klavira i ritam mašina, konstantno eksperimentiše i istražuje nove forme alternativne muzike.

Marko Milosavić/ Photo: Promo (Barutana)
Marko Milosavić/ Photo: Promo (Barutana)

Dozvoljeni broj publike je ograničen i prilagođen kapacitetu prostora Barutane i merama nadležnih organa.

U pretprodaji je vrlo ograničen kontigent ulaznica po ceni od 500 dinara, putem Cooltix onlajn platforme.

Na samom događaju, poštovaće se sve propisane zdravstvene i bezbednosne mere predostrožnosti. Beskontaktnim toplomerom će se proveravati telesna temperatura svakog posetioca, koji će na samom ulazu dobiti zaštitnu masku (ukoliko je ne poseduje), dok će biti obezbeđena i dezinfekciona sredstva, koja će biti raspoređena na svim pozicijama na kojima borave posetioci i angažovano osoblje.

Sprovođenje svih zdravstvenih i bezbednosnih mera organizuje se u cilju maksimalne zaštite posetilaca, izvođača i zaposlenih, a koje će biti u skladu sa predviđenim merama propisanim od strane Kriznog štaba.

 

Previous post

Sem Smit predstavio video singl "Diamonds"... Uskoro i novi album britanskog muzičara

Next post

Nagrada "Strune od svetla" konačno uručena Zvonimiru Đukiću Đuletu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *