Home»Muzika»Koncerti na Zidiću… Neprijatno mi je 25. septembra na Platou Milana Mladenovića

Koncerti na Zidiću… Neprijatno mi je 25. septembra na Platou Milana Mladenovića

4
Shares
Pinterest Google+
Neprijatno mi je/ Photo: Facebook @neprijatnomije
Neprijatno mi je/ Photo: Facebook @neprijatnomije

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za Beograđane i goste glavnog grada.

U osmoj sezoni, nastavljamo druženje na otvorenoj sceni. Otkrivaćemo neke nove bendove ali i slušati neke stare muzičke znance.

Ovog petka, 25. septembra od 20:00 časova na Platou Milana Mladenovića nastupiće bend Neprijatno mi je.

Photo: Promo
Photo: Promo

Sastav Neprijatno mi je nastao je 2015. godine u Subotici. Grupa je svoj zvuk formirala pod uticajem rokenrola, psihodelije i iščašenosti Captain Beefhearta i džeza.

Subotička etiketa Librarion Records 2018. godine objavila je kompilaciju “Zvuk severa” na kojoj su se našla i pesma “Liverpul” benda Neprijatno mi je.

U toku 2019. godine sastav je nastupao po Srbiji, Hrvatskoj i Mađarskoj, a snimak koncerta u Subotičkom klubu Mladost objavljen je početkom 2020. kao živi album “Sad mi se izvini”.

Ekipu benda Neprijatno mi je čine: Stojan Grubić (saks), Toni Markulj (gitara), Boško Purković (udaraljke), Dušan Pualić (bubnjevi) i Uroš Jagodić (bas).

Previous post

Zatvaranje sezone prvog Drive in Bioskopa na Adi uz filmove "Pozovi M radi ubistva", "La Dolce Vita", "Ko je smestio Zeki Rodžeru" i "Beležnica"

Next post

Radio Laguna odlazi u istoriju... Frekvenciju kupio Željko Mitrović?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *