Oni su predvodnici novog riječkog muzičkog talasa… One Possible Option objavili album “No King”

0
109
Oglasi
One Possible Option/Photo: Filip Gržinčić promo press
One Possible Option/Photo: Filip Gržinčić promo press

One Possible Option već su s prvim singlom s novog albuma “All We Do Today”, zaradili msjajne kritike, ali i osvojili nekoliko top lista u Hrvatskoj.

Sada je stigao i album “No King” koji donosi pregršt snažnih gitara, žestokih vokalnih linija, angažovane tekstove i odličnu produkciju zbog čega se s pravom svrstavaju među predvodnike novog riječkog muzičkog talasa. Album donosi 12 pesama, a za sadase može preslušati na Spotifyju, dok će u petak, 25. septembra biti objavljen i na CD-u.

– Ovaj album posvećen je svim ljudima koji se bore za ono što je ispravno, a posebno prijatelju koji više nije s nama – Ivanu Bateliću Pipiju. Zbog takvih ljudi, te topline i i humora svet postane lepše mesto za život – rekli su clanovi One Possible Option: Deni Kasapović (vokal, programiranje i elektronika), Zdravko Kasapović Piggy (gitare), Edvin Nad (bas) i Dejan Adamović Deva (bubnjevi).

Tekstove svih pesama potpisuje Piggy, prevod je radio Deni, dok su na muzici i aranžmanima radili svi članovi benda. Album je sniman u njihovom OPO studiju u Rijeci, a miks i mastering radio je Goran Kovač u svom studiju u Splitu. Pevač Deni Kasapović radio je grafičko rešenje omota, logo i sjajne ilustracije, dok je fotografije radio Filip Gržinčić.

Iako ih je korona virus sprečio da album izađe ranije ove godine i da ga promovišu na pozornici, ovi Riječani redovmo su održavali probe i tako se pripremali za ono što sledi kad uticaj globalne pandemije virusa splasne – energične koncerte po kojima su i postali poznati.

HL/Izvor: music-box.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime