Home»Muzika»Muzička jesen na Čukarici počinje danas… koncertom Orkestra gitara Rok cirkus

Muzička jesen na Čukarici počinje danas… koncertom Orkestra gitara Rok cirkus

4
Shares
Pinterest Google+
OKUD Rok Cirkus/ Photo: AleX
OKUD Rok Cirkus/ Photo: AleX

Orkestar gitara Rok cirkus otvoriće u ponedeljak, 21. septembra u 20:00 časova, u Kulturnom centru Čukarica tradicionalnu, 24. po redu Muzičke susrete “Jesen na Čukarici“.

Koncertom pod nazivom “Muzički vremeplov“ mladi muzičari podsetiće prisutne na brojne stare hitove rok muzike koji su i danas popularni i slušaju se istim intezitetom kao pre 10, 20 i 30 godina.

Rok cirkus će tom prilikom izvesti numere svetskih muzičkih imena: Deep Purple, Džimi Hendriks, Dženis Džoplin, The Beatles, The Rolling Stones, Guns N’ Roses, Metallica, Queen…

Photo: Promo
Photo: Promo

Pored Orkestra gitara Rok cirkus, na ovogodišnjim muzičkim susretima nastupiće i grupa Ogrlica od bisera, KUD Abrašević, hor “Lučinuška“, etno pojac Sunčica Stefanović i učenici MŠ “Vatroslav Lisinski“.

Kulturni centar Čukarica pokrenuo je ovu manifestaciju 1996. godine sa namerom da svojim sugrađanima ponudi kvalitetan muzički program.

Ove godine ona se organizuje pod posebnim uslovima, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera.

Ulaz je slobodan!

Previous post

Deep Purple su s ovom pesmom napravili prvi veliki posao... a malo se zna da je reč o - obradi. Evo kako zviči original...

Next post

Ikona pop kulture, božanstvo rokenrola... "Biti Elvis" - biografija legendarnog muzičara u prodaji od 23. septembra

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *