Home»Muzika»Bili Ajliš se naljutila na vršnjake i kolege: Vi se zabavljate i pravite žurke, a ja svoje prijatelje nisam videla mesecima…

Bili Ajliš se naljutila na vršnjake i kolege: Vi se zabavljate i pravite žurke, a ja svoje prijatelje nisam videla mesecima…

4
Shares
Pinterest Google+
Bili Ajliš/Photo: facebook@billieeilish
Bili Ajliš/Photo: facebook@billieeilish

Bili Ajliš prozvala je svoje vršnjake zbog “zabava” tokom pandemije korona virusa, dok bolest nastavlja da divlja širom sveta.

Podelivši svoj Instagram Story koristeći iskrivljeni filtar, Bili je napisala: “Smešno je kako šest meseci nisam zagrlila svoje najbolje prijatelje, a svi ste napolju na nekoj zabavi”.

Ukinuvši filter i vrativši se normalnom snimku dodala je: “Baš smešno”.

 

Njena kritika došla je pošto su se poznata lica, uključujući YouTubera Džejka Pola, suočila s kritikama zbog održavanja zabava. Pol se našao na udaru nakon što su snimci zabave održane u njegovom dvorcu u Kalabasasu u Kaliforniji iz jula meseca počele da kruže društvenim mrežama.

Ranije ovog meseca, Fineas, brat Bili Ajliš potvrdio je da njen novi album neće biti objavljen dok ne bude mogla sigurno da putuje.

U novom intervjuu za australijski The Herald Sun, Fineas je rekao da ne želi da njegov ili Bilin novi album “budu grozan COVID album”.

– Očajnički želim da ih ne puštam tokom COVID-19. To bi onda bio zapis o vakcini! Želim da to bude album uz koji svi plešu na ulici – rekao je.

HL/Izvor: nme.com

Previous post

Uloge preko kreveta... Sve je počelo na kauču moćnog Lija Šuberta, a jednu mladu glumicu je koštalo života

Next post

Održana online dodela Emmy nagrada 2020... Serije "Šitov potok" i Naslednici" najbolje prošle, nisu izostale kritike na račun Trampa i Džonsona

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.