Home»Knjige»Detalji nove knjige Dena Brauna… Robert Lengdon stiže na naše prostore?

Detalji nove knjige Dena Brauna… Robert Lengdon stiže na naše prostore?

5
Shares
Pinterest Google+
Den braun/Photo: printscreen YouTube MasteClass
Den braun/Photo: printscreen YouTube MasteClass

Pisac Den Braun je najavio da se nada da će se njegova nova knjiga uskoro naći pred čitaocima. Naime, Braun sada radi na novom romanu, u kome će glavni lik ponovo biti Robert Lengdon.

10 NAJPRODAVANIJIH KNJIGA SVIH VREMENA

Robert je rešavao misterije koje su se dešavale u romanima “Anđeli i demoni”, “Da Vinčijev kod”, “Izgubljeni simbol”, “Inferno” i “Poreklo”. Još uvek se ne zna kada će izaći šesta knjiga o ovom profesoru simbologije, ali Braun je nagovestio neke od detalja.

– Na početku svakog mog romana je Lengdon samac, koji sretne pametnu ženu koja mu pomaže da reši slučaj, u mnoge od njih se zaljubljivao, to znamo. Međutim, novu knjigu će početi oženjen, i to mogu da kažem da je u vezi sa jednim likom koga smo upoznali u jednoj od prethodnih knjiga, još uvek ne mogu da otkrijem o kome je reč. Takođe, nova knjiga će biti smeštena više od deset godina kasnije, videćemo mnogo iskusnijeg i starijeg Roberta – rekao je Braun na svom Fejsbuk lajvu.

EVO ZAŠTO SE TWITTEROM ŠIRI VEST DA JE DŽ.K. ROULING MRTVA

Takođe, među fanovima knjiga Dena Brauna, postoje glasine (koje još uvek nisu potvrđene), da će nova knjiga slavnog autora biti smeštena na Balkan i da će se baviti kulturnom istorijom ovih predela.

Poznato je da se Braun u svojim knjigama bavi istorijom različitih zemalja, njegova poslednja knjiga “Poreklo” se bavila istorijom Španije. Takođe, poznato je da je Braun prošle godine određeni period boravio u Hrvatskoj, gde je sarađivao sa Simfonijskih orkestrom iz Zagreba, na svojoj prvoj knjizi za decu – “The Wild Symphony”.

KNJIGA JE NASTALA ZA 11 DANA… A SVE ŠTO SE KASNIJE DOGODILO SPADA U ONO ŠTO SE ZOVE “FENOMEN JEDNOSTAVNE PRIČE”

Izvori bliski autoru su ranije za medije pričali da je Braun tada posetio mnoge lokacije po Hrvatskoj, ali i okolnim zemljama. Mnogi misle da je tako spremao novu knjigu o Robertu Lengdonu, a izgleda da ćemo u narednih nekoliko meseci saznati da li je to tačno.

HL/Izvor: objektiv.rs

Previous post

Nikad dosta priča o legendama... Stižu dva nova dokumentarca o Lenonu i Beatlesima

Next post

Baš velika dilema Hoakina Finiksa... Nude mu 50 miliona dolara za dva nastavka filma "Joker"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *