Home»Film»Nikad dosta priča o legendama… Stižu dva nova dokumentarca o Lenonu i Beatlesima

Nikad dosta priča o legendama… Stižu dva nova dokumentarca o Lenonu i Beatlesima

5
Shares
Pinterest Google+
The Beatles/Photo: MegaComFilm promo
The Beatles/Photo: MegaComFilm promo

Televizijska mreža BritBox u decembru će emitovati dokumentarni film “Lennon’s Last Weekend” koji sadrži njegov posljednji intervju pre ubistva koji je Lenon dao Endiju Piblsu na radiju BBC u decembru 1980. godine. U spomenutom intervjuu Lenon s voditeljem raspravlja o razlazu grupe The Beatles, albumu “Double Fantasy” s Joko Ono, kao i o odnosu s Polom Makartijem i radu na svojim albumima.

OVO JE JEDNA OD NAJČUDNIJIH OBRADA THE BEATLESA… KAKO I NE BI KAD SU GLAVNI AKTERI SIOUXSIE AND THE BANSHEES I ROBERT SMIT IZ THE CURE

Film će biti objavljen u decembru ove godine kada se i obeležava 40 godina od smrti Džona lenona koga je ubio Mark Dejvid Čepmen 8. decembra 1980. godine. Uz intervju za BBC dokumentarac će sadržati i brojne druge razgovore o Lenonu.

POL MAKARTNI RAZJASNIO JEDNU OD NAJVEĆIH ZABLUDA ROKENROLA: EVO ZAŠTO SAM TUŽIO BEATLESE…

Već sledeće godine, 2021, biće objavljen i dokumentarni film o grupi The Beatles “The Beatles: Get Back” koji je režirao Piter Džekson. Film je nastao izborom od čak 55 sati nikada do sada obavljenih snimaka o Beatlesima, kao i 140 sati audio snimaka nastalih tokom snimanja albuma “Let It Be”. Film će producirati i objaviti kompanija Walt Disney, a između ostalog će sadržati i snimke sa njihovog legendarnog nastupa na krovu londonskog Sevile Rowa 1969. godine. Paralelno sa filmom u prodaji će se pojaviti i knjiga istog naziva.

 

Previous post

Okuplja se Blur? Albarn ostavio otvorena vrata...

Next post

Detalji nove knjige Dena Brauna... Robert Lengdon stiže na naše prostore?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *