Home»Pulse»Najave»Drugi Wine Garden 19. i 20 . septembra u Botaničkoj bašti

Drugi Wine Garden 19. i 20 . septembra u Botaničkoj bašti

5
Shares
Pinterest Google+

Vinsko-muzičkih manifestacija Wine Garden po drugi put će biti održana u Botaničkoj bašti Jevremovac 19. i 20. septembra od 12:00 do 20:00 časova.

Zbog zabrane održavanja velikih koncerata, Botanička bašta, koja se prostire na više od pet hektara površine, će biti podeljena u četiri muzičke zone u kojima će od 13:00 do 19:00 časova biti održavani akustični koncerti benda Hot Club of Belgrade, gudačkog kvarteta Crystal Strings, gudačkog trija A Corda i uličnih svirača.

Kod Staklene bašte nastupiće akustični bend Hot Club of Belgrade, koji svira džez obrade popularnih pesama i gipsy-swing muziku, kao i gudački kvartet Crystal Strings, koji će izvoditi evergreen hitove, stranu pop muziku u energičnim aranžmanima, kao i obrade filmske muzike.

U drugoj zoni posetioci će moći da uživaju u magičnom zvuku gudačkog trija A Corda, koji će izvoditi najlepša dela klasične muzike.

Swing n Roll/ Photo: Promo
Swing n Roll/ Photo: Promo

Na trgu kod fontane će se igrati swing i rockabilly, a svoje umeće će pokazati plesači plesne škole Swing n Roll, dok će na jednom od travnjaka nastupati i ulični svirači.

Ovo će biti odlična prilika za uživanje cele porodice na vinskom pikniku u predivnoj prirodi tokom poslednjih dana leta.

Posetiocima će biti ponuđen i bogat izbor vina koja će predstaviti više od 30 vinarija iz Srbije i inostranstva.

Osim odlične ponude vina posetioci će moći da degustiraju i razne vrste sireva, proizvoda od mangulice i delikatesnih pašteta, a da bi piknik bio potpun moći će da se kupe i burgeri, peciva, sendviči, kao i ručno rađeni sladoledi i slatkiši.

Wine Garden/ Photo: Ivana Čutura
Wine Garden/ Photo: Ivana Čutura

Ovogodišnja manifestacija će biti organizovana u sajamskom stilu uz velike mere opreza. Biće primenjene sve neophodne epidemiološke mere, što će omogućiti maksimalnu bezbednost posetilaca.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na biletarnici Botaničke bašte i preko ticket servisa Tickets.rs, DD Tickets i Gigs Tix, kao i na dan održavanja manifestacije na ulazu.

Zbog trenutne epidemiološke situacije i izmenjene koncepcije manifestacije, cena ulaznice je korigovana na 600 dinara, a za decu do 12 godina ulaz je besplatan.

Ulaznica podrazumeva jednokratno neograničeno vreme boravka u Botaničkoj bašti i besplatne degustacije vina i drugih proizvoda koji će se naći u ponudi.

Wine Garden/ Photo: Ivana Čutura
Wine Garden/ Photo: Ivana Čutura
Previous post

Svako se bori na svoj način... Semjuel L. Džekson poziva ljude na izbore, a zauzvrat ih uči - da psuju na 15 jezika

Next post

Bacio Gremmy nagradu u WC šolju i objavio broj telefona urednika Forbesa... Kanje Vest, devojčako Don Kihot

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *