Home»Muzika»Homeland»Vratio se Svemir… i doneo video snimak pesme “Whatever you please”

Vratio se Svemir… i doneo video snimak pesme “Whatever you please”

4
Shares
Pinterest Google+
Svemir/ Photo: Promo
Svemir/ Photo: Promo

Posle koncertne pauze zbog globalne pandemije, zagrebački bend Svemir vraća se na scenu s video snimkom pesme “Whatever you please”, koju su u originalu svirali Steve Wynn & The Dream Syndicate.

Radi se o akustičnoj verziji pesme, snimljenoj na privatnom koncertu koji su održali za svoje prijatelje pre dve godine.

– Pesmu smo i studijski zabeležili prilikom snimanja svog aktuelnog albuma “Strah od dubine“ (Mast produkcija, 2019), ali nismo je uvrstili na izdanje, jer se nije tematski uklopila. No, ako vam se svideo album, svideće vam se i ovaj cover, koji je do sada bio dostupan samo u integralnoj verziji snimka koncerta, a sada ga možete pogledati i poslušati i pojedinačno – kažu članovi benda i pozivaju vas na neku od predstojećih svirki.

Svemir/ Photo: Promo
Svemir/ Photo: Promo

Dakle, osim na YouTubeu, Svemir možete da vidite i čujete 1. oktobra u zagrebačkoj Močvari ili 8. oktobra u Virovitičkom Pubu, a novitet je i to da je bas preuzela Helena Ernoić (U pol 9 kod Sabe).

– Godišnjica od kada je snimljen video, nova članica i povratak na stage posle više od pola godine – to su svakako razlozi za slavlje, pridružite nam se – poručili su Svemirci.

Previous post

Thou objavili sjajnu obradu Alice in Chains klasika "Them Bones"

Next post

Svako se bori na svoj način... Semjuel L. Džekson poziva ljude na izbore, a zauzvrat ih uči - da psuju na 15 jezika

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *