Home»Muzika»Massimo Savić ipak drži samo jedan koncert u Beogradu – 16. septembra

Massimo Savić ipak drži samo jedan koncert u Beogradu – 16. septembra

5
Shares
Pinterest Google+
Massimo Savić/ Photo: facebook@massimoofficial
Massimo Savić/ Photo: [email protected]

Massimo Savić održaće ipak samo jedan koncert u Beogradu – danas na sceni kluba BitefArtCafe na Kalemegdanu, iako je planirano da nastupi i naredno veče, saopštili su organizatori.

MASSIMO SAVIĆ OSTAVIO DROGU DA BI BIO BOLJI OTAC, A SADA SE TEK VIDI KOLIKO JE BIO U PRAVU…

Koncertna agencija i organizacija lanca klubova BitefArtCafe oglasila se zvaničnim saopštenjem na svojoj Facebook stranici preko koje su obavestili javnost i publiku da će Savić imati jedan objedinjeni koncert, umesto dva, usled situacije sa Covidom 19, jer bi bilo veoma teško izvesti dva nastupa u nizu.

Ulaznice kupljene za oba datuma 16.09. i 17.09. važe za novi koncert, kao i rezervacije stolova.

“Zbog promenjive epidemiološke situacije u Hrvatskoj i neizvesne situacije po pitanju povratka benda i prelaska granice, izašli smo u susret molbi Masima i benda da planirana dva spojimo u jedan koncert u sredu 16. septembra”, stoji u saopštenju BitefArt Kafea.

MASSIMO OTKRIO: MOŽDA NIJE TREBALO DA ODBIJEM DŽONIJA ŠTULIĆA…

Prodaja karata je prekinuta na vreme i ograničili su broj osoba na 500, kako je i propisano od Vlade za događaje na otvorenom, a dodaju da su obezbedili i dodatni prostor na teniskim terenima pored kluba, kako bi mere za sprečavanje širenja Covid19 bile u potpunosti poštovane.

Svi koji imaju ulaznice za četvrtak, a novi datum (sreda 16.9) im ne odgovara, uz kartu će moći da dobiju povrat novca od 17. do 30. septembra.

Massimo je tokom korone bio vredan i objavio najnoviji singl sa spotom “Mali krug velikih ljudi”, a u Beograd dolazi svake godine, pre svega na scenu Sava centra, koji uvek rasproda, kao i u dva kluba BitefArtCafe-a, na Kalemegdanu i na Paliluli, u zatvorenom prostoru.

MASSIMOVA “POSEBNA” PESMA … “MALI KRUG VELIKIH LJUDI” SAD IMA I SPOT

Previous post

Džejson Momoa je mnogo ljut: Ovo mora da prestane, tretirani smo kao go***

Next post

Ališa Kiz u petak (konačno) objavljuje novi album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *