Home»Film»Džejson Momoa je mnogo ljut: Ovo mora da prestane, tretirani smo kao go***

Džejson Momoa je mnogo ljut: Ovo mora da prestane, tretirani smo kao go***

5
Shares
Pinterest Google+
Džejson Momoa/Photo: Justice League promo
Džejson Momoa/Photo: Justice League promo

Izgleda da se zahuktava rasprava koju je 1. jula pokrenuo glumac Rej Fišer kada je optužio reditelja Džosa Vidona za neprofesionalno ponašanje na snimanju filma “Liga pravde” (Justice League) iz 2017. godine. Fišer je u filmu glumio Kiborga i na Twitteru je 1. jula objavio: “Vidonov tretman glumaca i tehničke ekipe na snimanju filma “Justice League” bio je loš, nasilan, neprofesionalan i potpuno neprihvatljiv. To su mu omogućili, na mnogo načina, producenti Džof Džons i Džon Berg”.

PRIČA O LEGENDI… ILI KAKO JE OTAC SPAJDERMENA I HULKA POSTAO OBAVEZNI EPIZODISTA U BLOKBASTERIMA

Kompanija Warner Bros, koja stoji iza filma, prošlog meseca je navela kako istražuju Fišerove navode da bi 4. septembra objavili kako Fišer ne sarađuje u istrazi, što je on demantovao. Međutim, sada se u ovu priču uključio i glumac Džejson Momoa koji je u filmu glumio Aquamana, lika koji ga je proslavio, i koji je objavom na Instagramu podržao Fišera i zatražio istragu tog slučaja.

“Ovo s*anje mora da prestane, treba obratiti pažnju na Reja Fišera i sve one koji su iskusili ono što se događalo pod kapom Warner Brosa, i zato je potrebna prava istraga”, napisao je Momoa koji nije naveo primere neprofesionalnog ponašanja na snimanju filma “Justice League”. Umesto toga, on se u nastavku objave pozvao na animirani film “Frosty the Snowman” u kojem će pozajmiti glas glavnom liku, a koji će producirati upravo Džof Džons i Jon Berg.

 

– Mislim da je s*ebano to što je, bez mog odobrenja, objavljena lažna objava vezana za Frostija kako bi se odvratila pažnja od Reja Fišera i priče kako smo tretirani kao g***a na snimanju filma “Justice League” – napisao je Momoa dodajući da je potrebno istražiti odgovorne i objavio hashtag #IStandWithRayFisher.

Film “Liga pravde” počeo je da režira Zak Snajder ali ga je napustio posle porodične tragedije, pa je režiju pri kraju preuzeo Džos Vidon. Vidon i producent Džons nisu se oglašavali oko ovih optužbi dok ih je Berg demantovao.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Poruka Igora Toholja sa Palića: I dokumentarni film je na ivici hiperprodukcije...

Next post

Massimo Savić ipak drži samo jedan koncert u Beogradu - 16. septembra

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *