Zašto je “Borat 2″ snimljen u tajnosti i prikazan samo ”određenim ljudima” na “zatvorenim projekcijama?

0
158
Borat/Photo: 20th Century Studiod
Borat/Photo: 20th Century Studios

Prošlo je 14 godina od kako je Saša Boran Koen napravio “Borat: Kulturno uzdizanje u Americi za pravljenje koristi slavne nacije Kazahstana”(Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan).

Sada je svet prodrmala vest da je u tajnosti snimljen i nastavak ovog filma, kao i da je već prikazan “odeređenim ljudima” na “zatvorenim projekcijama”.Tako jedan od onih “upućenih” koji su imali privilegiju da pogleda film kažu da “Koen glumi Borata koji glumi Koena”…

SAŠA BARON KOEN ŽESTOKO KRITIKOVAO MARKA ZAKERBERGA: DA JE FB OSNOVAN 30-IH, HITLER BI PREKO NJEGA MOGAO DA TARGETIRA JEVREJE

Nije poznato ni da li iza novog materijala stoji 20th Century Fox, koji je finansirao i distribuirao originalni film iz 2006. godine, kao ni da li je u sve, kao i pre 14 godina, umešan i reditelj Lari Čarls.

Borat/Photo: 20th Century Studiod
Borat/Photo: 20th Century Studios

Prema The Film Stage, slično kao i prvi film, nastavak ima ozbiljnu političku pozadinu. Kao rezultat toga, čini se razumnim pretpostaviti da bi mogao da stigne neposredno pre američkih izbora koji se održavaju 3. novembra 2020.

Da podsetimo, prvom filmu Borat, Saša Baron Kohen je izmišljeni kazahtanski novinar koji voli da priča sa Amerikancima u Americi, koju smatra najboljom zemljom na svetu i želi da snimi filmi o kulturi i običajima.

A odgovor na piutanje iz naslova… saznaćemo,. ne brinite. Nama se samo čini kao dobar marketing.

Ovako je to izgledalo davne 2006-

https://www.youtube.com/watch?v=j4W51ndJ8Mc&feature=emb_title

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime